Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Sofa’s kopen

Op zoek naar en sofa om uw interieur compleet te maken? Bekijk de uitgebreide collectie van UrbanSofa dan eens. Zij beschikken over een groot aanbod zitmeubelen in allerlei stijlen en formaten. U bent hier aan het juiste adres voor uw ideale sofa. Via de webshop bekijkt u uw favorieten. In de webshop vindt u diverse 2-zits en 3-zits sofa’s. Deze kunt u tevens bewonderen bij een filiaal bij u in de buurt. Sofa’s kopen doet u bij UrbanSofa.

Uw eigen sofa samenstellen

Naast een plek voor ontspanning is een sofa ook een eye-cather in huis. In de collectie vindt u alleen sofa’s die van hoogwaardige materialen als (kunst)leer, nubuck en stof gemaakt zijn. Bij het kiezen van een nieuwe sofa let u natuurlijk op aspecten als functionaliteit, looks en design. Ook het zitoppervlakte speelt een rol. Een exemplaar gezien dat aan uw wensen voldoet? Klik op de bank voor meer informatie als afmetingen, prijzen, verkooppunten en stoffen.

Goede verzorging van uw sofa

Uiteraard wilt u zolang mogelijk van uw sofa genieten. Het is daarom van belang uw bank goed te verzorgen. Stofzuig uw sofa regelmatig en verwijder vlekken onmiddellijk. Haren op uw bank kunt u verwijderen met een witte katoenen klamme doek. Wilt u meer weten? Breng een bezoekje aan de website.

Voor meer info : https://www.urbansofa.nl/