Deze gepantserde bout is een product dat voornamelijk is ontwikkeld voor naar binnen openende deuren. Bijvoorbeeld voor kelderdeuren of zijdeuren. Uiteraard kan deze deurvergrendeling voor naar buiten opengaande deuren ook met een geschikt accessoire worden omgebouwd.
 
Deze bout is ontwikkeld voor de zogenaamde drukknopbediening. Dit betekent dat er geen sleutels nodig zijn om het slot te ontgrendelen of te vergrendelen. Dit deurslot heeft hoge weerstandskrachten, die een inbraak zonder sterk geluid zeer moeilijk maken. De slotkasten zijn zo ontworpen dat ze ook in moeilijke inbouwsituaties kunnen worden gebruikt.
 
Een ander voordeel is dat ze van buitenaf onzichtbaar zijn. De bouten moeten een afstand van 112mm naar rechts en naar links afleggen. Het kan worden gebruikt voor deurbladbreedtes van 850 – 1000 mm en wordt in de standaarduitvoering uitsluitend in zilver geleverd. Beide versterkte nachtschootbouten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een zeer sterke inbraakbeveiliging.

 

 

 

Beveiliging van uw deuren

Bij de beveiliging van de buitendeuren of een appartementsdeur moet vooraf goed worden overwogen welke functies persoonlijk gewenst zijn. Wil ik gewoon de deur van binnenuit op slot doen en me dan veilig voelen, of wil ik ook vluchtmogelijkheden hebben? Moet ik veel tijd besteden om een afgebroken sleutel uit een slot te peuteren? Nee er zijn namelijk een aantal praktische tips die je kunt gebruiken om een afgebroken sleutel uit een slot te verwijderen.
 
Ook de situatie speelt een rol. Dit heeft betrekking op de tijd die nodig is om te vergrendelen of te ontgrendelen. Als deze punten zorgvuldig worden overwogen bij de aankoop of aanpassing, mag niets een effectieve inbraakbeveiliging in de weg staan. De twee hierboven beschreven deurbeveiligingsproducten bieden altijd een hoge weerstand tegen dieven.
 
Vooral met veiligheidstechnologie moet u niet noodzakelijkerwijs op zoek gaan naar goedkope en goedkope veiligheidstechnologieën. Alvorens tot aankoop over te gaan, is het raadzaam om de prijzen van de fabrikanten en testwinnaars te vergelijken op basis van testrapporten. Online-shops bieden veel producten voor het achteraf inbouwen van deuren en ramen. Door de vergelijking van de kosten die u bestelt en koopt u altijd tegen de beste prijs.