Ererondje
Image default
Eten en drinken

U heeft een diëtist nodig

Bent u al een tijdje bezig met een poging tot afvallen maar wilt het maar niet lukken? Of heeft u hulp van buitenaf nodig om te eten zoals u dat wilt. Heeft u geen idee wat uw lichaam nodig heeft? Of bent u atleet en wilt u zo gezond en effectief mogelijk eten voor optimale resultaten van uw training? Schakel dan diëtist twente in. Onze experts bieden u een service aan om uw eetgewoontes helemaal op orde te krijgen. Met een uitgestippeld stappenplan dat onze experts  van diëtist twente creëren met uw input, is uw weg naar een optimaal dieet dichterbij dan u denkt. 

Rome

Bij diëtist twente zijn wij er ons er uiterst van bewust dat verschillende mensen, verschillende wensen hebben. Tel daar nog boven op dat we ook allemaal verschillende lichamen hebben en u heeft een optelsom die zich niet makkelijk laat versimpelen. Wij begrijpen dit en nemen dit serieus. Samen met uw input kijken wij bij diëtist twente naar de beste manier om uw wensen in voedsel en dieet te bereiken. Wat vindt u lekker, heeft u bepaalde restricties in uw dieet, zijn er dingen die u absoluut niet lekker vindt of wellicht dingen waar u nooit aan heeft gedacht? Dan kunt u bij de diëtist in twente terecht voor een uitgebreid consult waarin u zich volledig begrepen en gesteund zult voelen in dit proces. 

Multiculti

Met zo veel keukens in de wereld zal de betreffende diëtist het niet houden bij de omgeving twente. Wij kijken verder dan Twente, Nederland en Europa! U zult niet dagenlang gekookte kipfilet met groene asperges eten maar met exotische ingrediënten en gerechten van over de hele wereld heeft u bij diëtist twente een gevarieerd dieet. Wellicht ontdekt u dat u naast aardappelen met appelmoes wel een verschrikkelijke eetlust voor kimchi heeft.