Ererondje
Image default
Groothandel

Van bouwmaterialen tot sleutels: dit bedrijf heeft het allemaal

Zit u middenin een verbouwing of staat dit nog op de planning? Dan heeft u bouwmaterialen nodig. Wandel in dat geval zeker eens Van Noort BV binnen. Deze grote winkel in Zuidland, nabij Rotterdam, heeft alles wat u zoekt, van complete keukens tot tegels. U doet inspiratie op in de showroom van ruim 1.000 vierkante meter. Hier staan vijftien keukenopstellingen, twintig badkameropstellingen en u bekijkt hier 1.250 soorten wand- en vloertegels. Oftewel: alles voor uw verbouwing. Indien u een doe-het-zelver bent, loopt met verwondering door de bouwafdeling. Dit gedeelte is volledig vernieuwd en is dan ook het bezoek zeker waard.

U vindt hier steeds weer de tegels in uw stijl

De juiste tegels maken uw ruimte compleet. Tegels worden voornamelijk gebruikt in badkamers en keukens, maar ze kunnen ook prachtig worden gestyled in woon- en slaapkamers. Klinkt dit u gek in de oren? Bekijk dan de mogelijkheden met eigen ogen via de online Tegelviewer die u op de website van Van Noort BV ontdekt. In dit online programma kiest u uit een enorme tegelcollectie met ruim 2.000 soorten en stijlen. Dan ziet u meteen het effect van tegels in bijvoorbeeld een slaapkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om badkamers en keukens te bekleden met prachtige tegels, of u nu van lichte of donkere kleuren houdt of van klein of groot.

Uw bouwmaterialen onder een dak

Bouwmaterialen komen in vele vormen. Bij dit bedrijf vindt u alles wat u nodig heeft zodat u uw verbouwing snel, soepel en kundig afrondt. Dat is wel zo prettig bij zo’n intensieve taak. U ontdekt de vele mogelijkheden al direct via de website, maar mocht u in de buurt van Zuidland, nabij Rotterdam, zijn, twijfel dan niet om langs de winkel te gaan. Daar helpen de deskundige professionals u graag verder en neemt u gelijk uw bouwmaterialen mee.