Ererondje
Image default
Eten en drinken

Veganistische producten geleverd met duurzame en afbreekbare koelelementen

Bij de reformwinkel in Budel worden alle bestelde producten eerst op voorhand bij elkaar gezocht en daarna zorgvuldig voor je ingepakt. Wanneer je een koelkast of diepvriesproduct besteld en je bestelling is boven het bedrag van € 69,- dan wordt er gratis één koelelement toegevoegd aan je bestelling. Bij warm weer is het sowieso aan te raden om voor de zekerheid nog extra koelelementen aan je bestelling toe te voegen. De koelelementen die je erbij kan bestellen zijn allemaal herbruikbaar, duurzaam en biologisch afbreekbaar. Naast de koelelementen zijn er ook koeltasjes te koop. Zowel de koeltas, als de koelelementen zijn aan te raden wanneer je een bestelling plaatst met veel koelkastproducten.

Kies voor de luxe bezorgservice

Wanneer je besluit diepvriesproducten te bestellen bij de reformwinkel in Budel, dan moet je er rekening mee houden dan je diepvriesproducten niet bevroren bij je aankomen. Dit zal eerder koel en ontdooid zijn. Houdt er daarom rekening mee dat je de diepvriesproducten zo snel mogelijk moet consumeren. De reformwinkel in Budel is namelijk, vanwege het transport, niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor producten die niet (geheel) gekoeld aankomen. Woon je binnen een straal van 50 kilometer van Budel? Dan is het mogelijk om te kiezen voor de luxe bezorgservice, mits je een bestelling plaatst van minimaal € 99,-. Hierbij wordt je bestelling persoonlijk bij je thuisbezorgd met een koelbox vol koelelementen. De toeslag hiervoor bedraagt € 7,-

Plaats je bestelling met vers en biologisch groente en fruit

Bij de reformwinkel in Budel wordt er maar een beperkte hoeveelheid aan verse biologische groente en fruit ingekocht. Vandaar ook dat deze optie uit staat op de webshop. Wil je ze toch graag bij je bestelling voegen? Plaats dan eerst je bestelling, vervolgens ga je de bestelling afronden en dan kan je in de opmerkingen erbij zetten welke verse producten je wilt bestellen. Neem daarna nog even telefonisch contact op voor het bevestigen hiervan en je verse biologische producten komen daarna zo snel mogelijk jouw kant op.