Ererondje
Image default
Bedrijven

Verslapping van de huid

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met rimpels. Rimpels krijgen is het teken van ouder worden. Rimpels ontstaan doordat er een tweetal eiwitten in de huid verdwijnen, het collageen en elastine. Dit heeft verschillende oorzaken zoals; de levensstijl, hormonale veranderingen en zonlicht. Vaak is dit moeilijk te vermijden, omdat er anders vrij weinig overblijft om te doen. Zo kan werken stress veroorzaken waardoor er ook rimpels ontstaan. De zon vermijden gaat vaak erg lastig. Ook heeft roken zijn effect op de huid en kan door hormonale veranderingen het gezicht hier onder lijden.

Rimpels op het gezicht zijn het meest zichtbaar en het meest voorkomend, rimpels in het gezicht zoals voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en mondrimpels. Deze rimpels ontstaan ook door gelaatstrekkingen, bijvoorbeeld als een persoon veel fronst, worden deze spiertjes veel gebruikt waardoor de huid in dit gebied minder strak is. Zo kan er zonder dat u het door heeft rimpelvorming ontstaan en is het vaak een gewoonte om te fronzen, waar het vaak al te laat is. 

Rimpels kunnen tijdelijk behandeld worden, voor sommige mensen is dit een oplossing voor de eeuwige ‘’jeugdige’’ uitstraling. Zo zijn er een aantal behandelingen die rimpelvorming tijdelijk kunnen weg nemen. Rimpels verwijderen zonder operatie is ook mogelijk en biedt een uitkomst voor mensen die snel van rimpels afwillen zonder onder het mes te gaan. Tijdens deze operatie wordt u behandeld door artsen. Zij spuiten met een naald kleine beetje botox in de spiertjes in het gezicht. Dit is een relatief kleine ingreep die redelijk snel resultaat geeft. De botox prijs is per kliniek verschillend. Een dergelijke kliniek is Faceland. Faceland staat u graag te woord over verschillende kwesties die komen kijken bij dit soort ingrepen. Dit wordt uitgevoerd door een team gespecialiseerde artsen die u willen helpen om weer te stralen waardoor u uw ‘’jeugdigheid’’ terug krijgt. Kijk voor meer informatie eens rond op de site van Faceland.

Voor meer info : http://faceland.nl/