Ererondje
Image default
Gezondheid

Volg een assertiviteitstraining voor meer zelfvertrouwen!

Bent u van plan om een assertiviteits training te volgen? Dan raad ik u aan om eens te kijken wat u precies nodig heeft om u zekerder van u zelf te voelen. U kiest natuurlijk niet zomaar voor een asserviteitstraining, maar omdat u zich niet helemaal zeker van uw zaak voelt. Wilt u graag werken aan uw zelfvertrouwen, dan kunt u het beste kijken naar een training die hierop in kan spelen. Want wilt u bijvoorbeeld dat er persoonlijk wordt ingegaan op uw persoonlijke strubbelingen, dan is het van belang dat u een individuele training volgt. Er zijn ook groepstrainingen, maar wanneer u aangeeft dat u dit moeilijk vindt, dan is een zelfstandige assertiviteitstraining een echte aanrader.

Wat wordt er behandeld tijdens een assertiviteitstraining?

Er komen veel verschillende punten aan bod tijdens de training, maar meestal wordt er eerst gestart met een kennismakings- of een intakegesprek. Immers is het van belang dat er zo goed mogelijk op uw behoeften wordt ingespeeld en dat de trainer weet waar uw knelpunten liggen. Deze moeten vervolgens worden aangepakt gedurende de training. Van te voren kunt u aangegeven wat voor persoonlijke punten u het liefst niet wil behandelen.

Hoe krijgt uw zelfvertrouwen een boost?

Van belang is dat u zich na de assertiviteitstrainingen zekerder voelt van uw zaak. Om dit te bereiken worden er verschillende oefeningen gedaan waardoor u leert hoe u uw eigen gedachtengang kunt veranderen. Denkt u bijvoorbeeld veel te negatief over u zelf, dan is het aan ons om u de juiste handvatten tijdens de assertiviteitstraining te geven.

Meer informatie over de trainingen?

Wilt u meer informatie over de assertiviteitstraining, dan raad ik u aan om eens de website van de trainer te bezoeken.

Voor meer info : http://www.actinmove.nl/assertiviteitstraining/