Ererondje
Image default
Eten en drinken

Voor een feestje een biertap huren?

Op verjaardagen en partijen komen vaak alcoholische versnaperingen voorbij. of het nou een biertje of een fles champagne is, er is altijd voldoende alcohol aanwezig voor een gezellig feest.

Tegenwoordig zien we steeds meer dat mensen ook voor hun verjaardag een biertap huren. Dit scheelt ruimte, moeite en tijd als je nagaat dat er maar liefst fusten van 20,30 of 50 aangesloten kunnen worden op een mobiele biertap. Als we voor het gemak even nagaan dat er in een kratje zon 7,9 liter zit, scheelt het je een hele hoop. De boodschappen worden er een stuk makkelijker van.

Vaak denken we met z’n allen dat het huren van een biertap veel moeite kost en dat het ook nog eens veel te duur is. Dit is echter niet het geval.

Een biertap huren is relatief goedkoop en wordt thuis afgeleverd en opgehaald door de verhuurder. Zo heeft de klant er geen omkijken naar.

 

Het koelen van een fust bier is ook geen probleem met de fustenkoeler die in de mobiele biertap zit. Zo heb je niet de koelkasten bomvol om ervoor te zorgen dat iedereen van een lekker koud biertje voorzien is.

Bij een mobiele biertap zit niet altijd een fustenkoeler. Vaak gaat het bier door een ijskoude spiraal waardoor het gekoeld wordt tijdens de weg van het fust naar het glas.

Dit is vooral handig in de zomer wanneer het erg warm is, want dan kun je dus toch genieten van een koud getapt biertje.

 

Het is mogelijk om alle soorten bier op de tap aan te sluiten, alleen moet er dan wel rekening gehouden worden met de zogenaamde koppelstukken. Vaak hebben biermerken een eigen koppeling op het fust. Hier zal de verhuurder van de biertap ongetwijfeld rekening mee houden wanneer de biertap geleverd zal worden. Wanneer u niet geheel bekend bent met het aansluiten van de biertap zal de verhuurder u ook helpen.

 

Ook zijn er naast de biertap vaak andere accessoires te huur voor het tappen van het het bier. Denk hierbij aan plastic bekers, glazen, afschuimers en nog vele anderen.  

Een biertap huren voor een feestje thuis is dus goed mogelijk en in vele gevallen zelfs makkelijker dan wanneer er een aantal kratten bij de supermarkt gehaald worden. Aflever service, hulp met aansluiten en vele andere voordelen brengen het huren van een biertap met zich mee.

Wanneer er nog onduidelijkheden zijn na het aansluiten, kijk dan even op de website van de verhuurder. Vaak staat hier alle informatie wel op en anders zijn veel van deze bedrijven ook in de avond en nacht bereikbaar.

 

 

Voor meer info : http://www.horecagoedkoop.nl/biertap-huren