Ererondje
Image default
Bloemen

Wil je je bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Doe dat dan bij deze duurzame bloemenzaak!

Als je bloemen wilt laten bezorgen in Amsterdam en het belangrijk vindt dat dit een compleet duurzaam proces is, bestel deze dan bij URBANBLOOM. Dit bedrijf onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde manier. Duurzame bloemen verkopen kan echter lastig zijn, omdat de groei van bloemen op de seizoenen is aangewezen. Veel bloemen worden dus in kassen gekweekt of uit andere landen ingevlogen. URBANBLOOM houdt zoveel mogelijk rekening met duurzaamheid en zoekt altijd naar de balans in stijlgevoel en verantwoordelijkheidsbesef richting het milieu. Hoewel dus niet alle bloemen volledig duurzaam zijn, is er altijd een keuze voor jou om een Planet Proof boeket te kopen. Je kan er zeker van zijn dat deze bloemen zijn gekweekt met aandacht voor natuur en maatschappij. Nog een pluspunt van URBANBLOOM: jouw bloemen worden in elektrische auto’s bezorgd!

Bloemen en planten voor ieder interieur

Wil jij bloemen laten bezorgen in Amsterdam of wil je toch liever een prachtige vaste plant cadeau doen aan jezelf of een ander? Bij URBANBLOOM kan het allemaal. Een belangrijke missie van dit bedrijf is namelijk om meer natuur in de Amsterdamse huishoudens te brengen. Het is bewezen dat de kwaliteit van leven hierdoor verbetert. Planten kunnen je gezondheid verbeteren, je stress verminderen en de luchtkwaliteit in huis verbeteren. Kies dus zeker jouw favoriete plant uit in het brede assortiment van URBANBLOOM. Je vindt hier planten die makkelijk te verzorgen zijn en er ook nog eens prachtig uitzien.

Plaats je bestelling voor 12.00 uur, dan heb je je bloemen en planten vandaag nog in huis

Kan je niet wachten op je bloemen en planten die je wilt laten bezorgen in Amsterdam? Plaats dan voor 12.00 uur je bestelling en ze zullen vandaag nog bezorgd worden. Als je jouw plant met een pot bestelt, wordt deze ook nog voor je verpot. Geef dus direct je bestelling door via WhatsApp, door te bellen of door een e-mail te sturen.

https://urbanbloom.nl/