Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een veiligheidskundige van een bedrijf met een specialisatie in de bouw inhuren

Wanneer u voor uw bouwproject een veiligheidskundige wilt inhuren, is het belangrijk dat u voor een bedrijf kiest met een specialisatie in de bouw. Natuurlijk kan elke veiligheidskundige een veilige werkomgeving garanderen, maar een omgeving in de bouw brengt extra risico’s met zich mee waardoor een specialisatie in de bouw toch gewenst is wanneer u een veiligheidsexpert inhuurt. Gelukkig eindigt uw zoektocht al snel wanneer u een veiligheidskundige met een specialisatie in de bouw wilt inhuren. Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, staat dan namelijk voor u klaar.

Theoretische kennis gecombineerd met praktijkervaring

Hattink Advies B.V. is al sinds 1985 actief op het gebied van bodem- en bouwwerkzaamheden. Waardoor het bedrijf over veel praktijkervaring in die sector beschikt. Sinds reeds verscheidene jaren heeft het bedrijf daar een specialisatie in arbeidsveiligheid aan toegevoegd. Tegenwoordig wordt er dan ook praktijkervaring met theoretische kennis gecombineerd, wat dit hét aangewezen bedrijf maakt wanneer u een veiligheidskundige wilt inhuren. De specialisten weten als geen ander wat de risico’s van de bouw zijn en analyseren deze dan ook graag voor uw bouwproject. Op deze manier realiseert u, samen met een expert, een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. En dat is het belangrijkste, nietwaar?

Schakel een specialist in

Spreekt de unieke combinatie van theoretische kennis met praktijkervaring van Hattink Advies B.V. u aan? Dan kunt u direct contact opnemen met het bedrijf uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, voor het inhuren van een veiligheidskundige. De medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u daar interesse in heeft. Dit geldt tevens voor de andere diensten waar u gebruik van kunt maken. Bezoek de website van het bedrijf voor de contactgegevens. Raadpleeg deze gerust, de medewerkers staan u graag te woord en helpen u om een veilige werkomgeving voor u, uw personeel en andere betrokken partijen te realiseren.

https://hattinkadvies.nl/