Ererondje
Image default
Sport

Bedrijfsfitness regelingen om werknemers aan te trekken

Tegenwoordig gaan vele bedrijven ertoe over om bedrijfsfitness regelingen toe te passen, om zodoende hun personeel in staat te stellen in goede vorm te blijven. Dit doet men omdat is gebleken dat wanneer het personeel daartoe de gelegenheid krijgt, zij grif gebruik zullen maken van zo een bedrijfsfitnessregeling.

Bedrijfsfitnessregelingen zijn niet nieuw. In Japan zijn de regelingen zodanig, dat elk personeelslid verplicht is om bepaalde oefeningen te doen, op de werkplek. Hiervoor worden korte pauzes ingebouwd. Verder worden de mensen verplicht om een bepaald BMI te hebben, en ingeval ze boven de toegestane BMI komen, ze ervoor moeten zorgen er wat aan te doen.

Zo extreem hoeft een bedrijfsfitnessregeling natuurlijk niet te zijn, want het moet leuk blijven en uw personeel stimuleren, en niet intimideren.

U kunt bijvoorbeeld een enquête onder het personeel houden, om na te gaan wie geïnteresseerd is in regelmatig trainen in een fitnesscentrum. De meeste mensen zullen wel geïnteresseerd zijn, maar er zal zeer zeker een deel van het personeel zijn die niet geïnteresseerd zullen zijn in fitness. De reeds gemotiveerde werknemers, kunnen proberen hun collega’s warm te maken voor fitness. Het zullen vaak juist de werknemers zijn die in slechte conditie verkeren die liever niet naar de gym gaan. Meestal zijn het gevoelens van valse schaamte die mensen ervan weerhouden om die stap naar het fitnesscentrum te maken. Te dik of juist te dun zijn, zijn enkele van de argumenten die ze aanhalen. Het moet duidelijk zijn dat iedereen baat heeft bij fitness, en bij ons krijgt u de juiste begeleiding waardoor er geen sprake hoeft te zijn van schaamte.

Om te komen tot een goede regeling kunnen uw medewerkers gebruik maken nuiddesl een  fitnesscentrum, waarbij ze kunnen beschikken over moderne fitnessapparatuur in het centrum, om ze sneller in optima forma te brengen. Onze instructeurs staan gereed, om ook de beginnelingen te begeleiden zodat ze zich snel op hun gemak voelen.

Wij kunnen samen met u een op maat gesneden bedrijfsfitness programma samenstellen, zodat het helemaal past binnen uw organisatie structuur. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw personeel goed aan hun trekken zullen komen in ons fitnesscentrum, omdat wij voldoende ervaring hebben om te werken met groepen werknemers van verschillende bedrijven.

Uw personeel zal ontzettend blij zijn wanneer u ze deze gelegenheid biedt, en u zult dat merken aan de optimale prestaties die na het regelmatig trainen, ongetwijfeld zullen volgen.

 

Voor meer info : https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werkgever