Ererondje
Image default
Industrie

De beste landbouwmachine die u bijstaat tijdens het gehele productieproces

Heeft u een landbouwbedrijf en bent u op zoek naar een landbouwmachine waarmee u het productieproces nog effectiever en sneller kan laten lopen? Zoek dan niet langer verder, Tumoba B.V. is het bedrijf voor u. Deze expert is al jaren actief in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van uitstekende landbouwmachines.

Een geschikte machine voor elk bedrijf

Het bedrijf levert diverse soorten landbouwmachines voor de groenteteelt. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen die ervoor zorgen dat de landbouwmachines altijd aan de wensen van de klant voldoen. Zo is er voor elk bedrijf een geschikte machine. Deze machines zullen u bij het gehele proces bijstaan, zoals het planten, oogsten en sorteren. Het is zelfs mogelijk om een machine op maat te laten bouwen. Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor deskundig advies en deel uw wensen voor de perfecte landbouwmachine.

Diverse machines te koop

U kunt rekenen op een uitstekende service, innovatie en gegarandeerde kwaliteit. Tumoba B.V. heeft een groot assortiment van landbouwmachines te koop die het productieproces van diverse groenten een stuk sneller en efficiënter zullen laten verlopen. U kunt hier terecht voor sorteermachines, schoonmaakmachines, mobiele pakstations, plantmachines, desinfecteermachines, sla-, pastinaken-, babyleaf- en spruitenoogstmachines.

Neem contact op met deze specialist via het contactformulier

Bent u op zoek naar machines voor het planten, oogsten, sorteren of om uw grond te desinfecteren? Het Nederlandse bedrijf is dé expert op het gebied van ontwikkelen en bouwen van de beste oogstmachines. Deze machines zijn specifiek ontworpen voor het oogsten van bepaalde groenten, zoals broccoli, kool, sla of spruiten. Ook als u op zoek een specifieke verwerking- of sorteermachine bent u hier op de juiste plek. Heeft u een landbouwbedrijf en heeft u interesse in een van de landbouwmachines van Tumoba B.V.? Neem dan gerust contact op. Ook voor vragen, meer informatie en advies kunt u het contactformulier invullen.