Ererondje
Image default
Industrie

Dé specialist voor alles wat met grondverzet in Zeeland te maken heeft

Grondverzet is een overkoepelende term voor allerlei werkzaamheden die machinaal of handmatig kunnen worden uitgevoerd op een stuk land of een erf in Zeeland. En Harthoorn Vlissingen b.v. is dan de specialist die u inschakelt voor al uw grondverzetwerkzaamheden in Zeeland. Of u nu een vijver nodig heeft, bestrating, agrarisch werk, groenvoorziening, transport of sorteerwerkzaamheden, voor deze en vele andere diensten belt u met deze specialist uit Vlissingen. Hun personeel is allemaal VCA-gecertificeerd, het is een erkend leerbedrijf en ze hebben zelfs de ruimte om u op- en overslag aan te kunnen bieden. Uiteraard horen transportwerkzaamheden daar ook bij, mocht u dat nodig hebben.

Alles wordt op een professionele wijze uitgevoerd

Besluit u deze specialist uit Vlissingen in te schakelen voor uw grondverzetklus in Zeeland, dan wordt u niet teleurgesteld. Zoals al even genoemd zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd en daarbij ervaren en deskundig. Zij gebruiken de meest moderne machines die altijd goed worden onderhouden en waarmee een groot aantal werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. U kunt er dus zeker van zijn dat uw klus correct en professioneel wordt gedaan, door mensen die daar verstand van hebben. Mocht u behoefte hebben aan materialen zoals plaatzand, klinkers, compost en tuingrond, dan kunnen ze u ook daarvan voorzien. Als u materialen of grond wilt transporteren, opslaan en weer op wilt (laten) halen, dan hebben ze een groot erf van vijf hectare aan de snelweg bij Vlissingen, waar dat probleemloos en veilig plaats kan vinden.

Neem contact op

Voor grondverzet in Zeeland heeft u dus aan het telefoonnummer van Harthoorn Vlissingen b.v. genoeg. U kunt ze ook e-mailen of bezoeken. Wat ook uw keuze, samen met een deskundige medewerker bespreekt u exact wat de mogelijkheden zijn als u met deze grondverzetspecialist uit Zeeland verder gaat. Ze kunnen u vast helpen bij uw specifieke benodigdheden en deze snel en professioneel voor u uitvoeren. Een groot aantal verschillende klanten gingen u al voor.