Ererondje
Image default
Entertainment

De geavanceerde apparatuur van DiGiCo

DiGiCo heeft audio mixing consoles van superieure kwaliteit

DiGiCo is ontzettend populair in de wereld van audio en mixing consoles. Het bedrijf heeft namelijk een behoorlijk breed assortiment als het gaat om producten. Deze zogeheten series bevatten modellen die elk individueel gezien kwalitatief opperbest zijn. Mondiaal maken vele artiesten in vele segmenten gebruik van de apparatuur van DiGiCo om te zorgen dat zij het meeste uit hun show kunnen halen. Met de vele opties in accessoires kan een zo persoonlijk mogelijke sound gecreëerd worden. Deze personalisering van het mixing systeem wordt door elke artiest ontzettend op de prijs gesteld.

De DiGiCo S series zijn perfect voor op tournee

De S series van DiGiCo is erop gemaakt om compact genoeg te zijn voor op tournee. De modellen kunnen door artiesten of geluidstechnici in vrijwel elke kofferbak meegenomen worden naar waar ter wereld er ook een optreden gegeven gaat worden. Waar DiGiCo extra goed op gelet heeft is het feit dat er niet wordt ingeleverd op het aantal mogelijkheden en het gemak van de bediening. De S series hebben ingebouwde multi-touch touchscreens voor een ideale gebruikerservaring.

Een brede inzetbaarheid met de DiGiCo SD series

Waar tot nu toe veelvuldig de artiesten en bands naar voren kwamen als afnemers van de DiGiCo mixing consoles, is dat niet de gehele doelgroep van het bedrijf. Hun producten vinden namelijk ook veel afname bij organisaties en evenementenlocaties. Hierbij kun je denken aan theatershows en sportevenementen. Maar ook aan live broadcast en concerthallen. In al deze situaties is er de vraag naar professionele mixing systemen die inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden. De DiGiCo SD series biedt hier het perfecte antwoord op. De SD12, SD5, SD11, SD9, SD7, SD10, SD7Q bieden voor elke situatie de benodigde oplossing.

Vraag een deskundige om hulp

Het kan zijn dat je (nog) niet zoveel verstand hebt van alle mixing consoles, of dat je het precieze verschil tussen meerdere modellen van DiGiCo niet kunt achterhalen. In deze gevallen kun je het beste kiezen voor het inschakelen van een deskundige op dit gebied. Deze heeft veel kennis over de apparaten in kwestie en dikwijls ook jarenlange ervaring in het werken hiermee. De ideale partner dus om mee te overleggen als je op zoek bent naar een audiosysteem waar jij je evenement een ontzettende boost kunt geven. Leg je eigen wensen en ideeën voor aan de specialist en kom samen tot de beste conclusie. Op deze manier ben jij verzekerd dat de excellente kwaliteit van de audio mixing consoles van DiGiCo jouw evenement naar een hoger niveau zullen tillen.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/