Ererondje
Image default
Entertainment

Naar de sauna? Neem hier eens een kijkje

Naar de sauna? Neem hier eens een kijkje

Welkom bij onze webshop. Wij zijn een webshop die speciaal gericht is op producten die nodig zijn bij uw bezoek aan de sauna. Of u nu thuis gebruik kunt maken van de sauna of naar een sauna toe gaat, u vindt hier de fijnste artikelen om te gebruiken. Xziir verkoopt producten met duurzame materialen. Bij onze sauna artikelen wordt vaak gebruik gemaakt van bamboe. Het voordeel van bamboe ten opzichte van andere materialen is dat het goed droogt. Verder heeft bamboe nog meer voordelen zoals: het is hypoallergeen, het is licht in gewicht, het is anti bacterieel, vouwt handig op, absorbeert veel vocht en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Waarom kiezen voor Xziir?

Xziir is de specialist op het gebied van sauna producten. De sauna producten van Xziir kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om een grote, goed absorberende hamamdoek mee te nemen naar het stand. Xziir verzend bestellingen boven de €25 altijd gratis. Bent u niet tevreden? U kunt het product altijd binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van reden. Als u, uw bestelling voor 16.00 plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis. Dus mocht u ineens besluiten de volgende dag naar de sauna te gaan, neem dan zeker een kijkje in onze webshop.

Welke producten verkoopt Xziir?

Bij Xziir verkopen wij een variëteit aan verschillende producten. De meeste producten zijn gericht op uw sauna bezoek. Onderstaand geven wij enkele voorbeelden van producten welke handig zijn bij uw bezoek aan de sauna.

Sauna hamamdoek

De sauna hamamdoeken van Xziir zijn prettige grote doeken om mee te nemen naar de sauna. De doeken zijn gemaakt van bamboe of katoen. Beide materialen zijn erg geschikt om veel vocht op te nemen. De doeken voelen heerlijk zacht aan en zijn lekker groot. Ondanks hun grootte vouwen ze toch makkelijk op. De sauna hamamdoeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, op deze manier kunt u altijd een doek kiezen die bij u past.

Sauna handdoeken

Wie wil er nu niet een heerlijke zachte handdoek, welke veel vocht opneemt, mee nemen naar de sauna. Bij Xziir verkopen wij verschillende sauna handdoeken welke gemaakt zijn van 70% bamboe en 30% viscose. Voordelen van deze materialen zijn dat het goed vocht opneemt en ook nog eens snel droogt. Onze sauna handdoeken zijn natuurlijk ook thuis te gebruiken, of voor andere locaties zoals bijvoorbeeld het strand of het zwembad. Doordat bamboe een hol materiaal is heeft het zeer goede vochtopname eigenschappen. Buiten dat het heerlijk zacht materiaal is en goed vocht opneemt, is het materiaal ook nog eens hypoallergeen. Dit betekent dat u niet snel een huidreactie kan krijgen op een bamboe handdoek.

Sauna badjassen

Bij uw bezoek aan de sauna is een badjas ook erg prettig. Bij Xziir verkopen wij veel verschillende maten en modellen badjassen. Onze badjassen zijn gemaakt van bamboe of katoen. Het grote voordeel is dat uw badjas zo heerlijk zacht is en veel vocht op kan nemen. Waar bij andere badjassen de badjes lang vochtig blijft, droogt een bamboe badjas veel sneller op. Het is erg prettig als u de badjas weer droog mee naar huis kunt nemen. Of als u tijdens uw bezoek aan de sauna niet met een natte badjas door het complex hoeft te lopen. Onze sauna badjassen zijn natuurlijk ook perfect geschikt voor het gebruik in huis. De badjassen zijn makkelijk wasbaar en hebben door het gebruikte materiaal geen wasverzachter nodig om zacht te blijven. Bij Xziir hebben we veel verschillende kleuren badjassen te koop. Zo kunt u altijd een stijl kiezen die bij u past.

Xziir de webshop voor al uw sauna benodigdheden

Bovenstaand zijn enkele artikelen voor de sauna benoemd welke wij verkopen. Echter verkopen wij nog veel meer artikelen in onze webshop. Kom snel een kijkje nemen en geniet vooral van uw dagje sauna.

https://xziir.nl/