Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

De visie van Tuuring

Het optimaliseren van business processen door overzicht te krijgen op belangrijke data in het systeem is de visie van Tuuring. Bepaalde software kunnen erg helpen met het analyseren van data. De visie van Tuuring is om deze software zo te implementeren dat je een duidelijk beeld krijgt van alle datastromen binnen je bedrijf. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Voordat de resultaten bereikt kunnen worden is het echter nodig om met een specifieke aanpak op te komen voor jouw bedrijf. Deze aanpak dient op de juiste manier geïmplementeerd te worden om de best mogelijke resultaten te behalen. 

De ontwikkeling van software

De wereld van code en software is erg ver gekomen. Tegenwoordig kan er een kunstmatige intelligentie gemaakt worden door middel van code. Deze kunstmatige intelligentie kan een constante stroom aan data ontvangen en deze vervolgens analyseren. Vervolgens kan je deze analyse voor verschillende zaken gebruiken. Is er een anomalie gedetecteerd? Dan kan er een waarschuwing worden gestuurd naar een van de dashboards die ook worden aangeboden bij Tuuring. 

Krijg controle over je performance door een duidelijk overzicht te krijgen van de zaken binnen je bedrijf. De AI kan bijvoorbeeld ook de data analyseren en weergeven in een gemakkelijk overzicht. Zo weet je precies wat er aan de hand is met de processen binnen je bedrijf. Binnen een paar weken kan Tuuring de software ontwikkeld door het bedrijf volledig integreren zodat je de best mogelijke resultaten kan verwachten.

Door een slimme toepassing van IT kan je betere eindgebruikers ervaringen en investeringsbeslissingen verkrijgen. Het analyseren van bedrijfskritische applicaties en belangrijke data. Deze performance data kan omgezet worden in business value en kan ervoor zorgen dat je als bedrijf een betere keuze kan maken om de performance te verbeteren en zo efficiënt mogelijk te werken. 

Optimaliseren van data performance

Tuuring.com is een bedrijf die zich focust op het verbeteren van business performance door slimme software en programma’s te gebruiken die datastromen van het bedrijf analyseren. Medewerkers hoeven niet langer ondankbare repeterende taken te verrichten. Het programma kan simpel de data analyseren en invullen door AI te gebruiken en anomalies detecteren als waarschuwing. Op deze manier kan je preventief problemen oplossen en zo tijd besparen.

Op de website van Tuuring kun je meer leren over de software ontwikkeld door het bedrijf. Daarnaast kan je ook zien hoe de implementatie van dit systeem werkt. Lees hier meer informatie over Tuuring.

https://tuuring.com/