Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een sfeervolle vergaderzaal huren in de provincie Zeeland

Bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes, in de provincie Zeeland, hebben ze meerdere praktische vergaderruimten die van alle gemakken voorzien zijn. Je kunt er vergaderen, maar ook presentaties, workshops en trainingen geven. Ze begrijpen dat je met zorg een werkplek of vergaderlocatie uitkiest. Als je daarom eerst alle mogelijkheden wilt afstemmen, kun je langskomen voor een rondleiding. Zo heb je meteen een goed beeld van de beschikbare werkplekken en zalen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je een vergaderzaal wilt huren in Goes, is Ondernemerscentrum Zeeland dé ideale plek. Het centrum ligt heel centraal in Goes en bevindt zich slechts 500 meter van het station. Zij verhuren zowel grote als kleine werkruimten en je kunt deze gebruiken voor meerdere doeleinden. Het is mogelijk op werkruimte te delen, maar je kunt ook een vergaderzaal huren voor jou alleen of voor meerdere collega’s. Ben je op zoek naar een kantoorruimte op maat? Dan voegen ze de ruimten voor je samen of ze delen deze op. Hierdoor komen meer specifieke ruimten beschikbaar en is de werkplek altijd geheel naar wens.

Vergaderzalen met alle voorzieningen

Alle vergaderzalen en werkplekken zijn voorzien van gratis koffie, thee én wifi. Tijdens warme dagen staat de airconditioning aan, zodat samen vergaderen en werken ook dan comfortabel is. Het is tevens mogelijk om een lunch of een lunchbuffet extra bij te bestellen. Bij elke vergaderzaal die je kunt huren op deze locatie in Goes, in de provincie Zeeland, is het mogelijk om de ramen te openen voor extra daglicht en frisse lucht. Ook is er per persoon een schrijfblok met een pen beschikbaar en in elke ruimte bevindt zich een groot scherm met uitstekende beeldkwaliteit. 

Kom bij ons vergaderen

Als je de mogelijkheid wilt hebben om je onderneming te laten groeien en te netwerken met anderen, is het een goed idee om een vergaderzaal te huren bij Ondernemerscentrum Zeeland. Reserveer de gewenste zaal of werkruimte eenvoudig op hun website.

https://ondernemerscentrumzeeland.nl/