Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

IT-diensten uitbesteden kan bij dit bedrijf

Voor bedrijven is het belangrijk dat ze hun IT-diensten kunnen uitbesteden. Actabyte is dan ook je ideale partner als het om IT gaat. De onderneming is gevestigd in Delft en wil andere bedrijven helpen bij hun IT-toepassingen. Dankzij professionele medewerkers is het IT-bedrijf in diverse domeinen gespecialiseerd. Actabyte biedt dan ook een totaalpakket aan. Je kan bij hen onder andere terecht voor servers en laptops. Daarnaast bieden zij een service aan waarbij zij het netwerk en software van jouw bedrijf beheren. Dat betekent dat zij alles 24/7 monitoren en ingrijpen waar nodig. Aangezien zij alles regelen, moet je zelf enkel bezig zijn met de corebusiness van je bedrijf. De medewerkers staan steeds klaar om te helpen bij IT-problemen en geven gericht advies over programma’s en andere ICT-infrastructuur.

Advies op maat

Als je je wilt focussen op de groei van je bedrijf, kies je het best voor Actabyte zodat je de IT-diensten kan uitbesteden. Het IT-bedrijf helpt zowel grote bedrijven, als organisaties in de zorg en non-profitsector. Heb je een centrale server nodig waar je alle documenten van je bedrijf veilig kan bewaren? Wil je een VPN-verbinding maken zodat je medewerkers ook van thuis uit kunnen werken? Heb je behoefte aan een degelijk back-upsysteem? Geen nood, haal nu een professional zoals Actabyte in huis en al je IT-problemen worden opgelost. Dankzij de service van Actabyte weet je meteen wie je wilt bereiken als er problemen zijn met het computersysteem van je bedrijf. Bij Actabyte krijg je advies op maat en kan je rekenen op hoogwaardige IT-oplossingen. Zo worden je bedrijfsprocessen geoptimaliseerd waardoor jij en je medewerkers vlotter kunnen werken.

Betaal een vast bedrag per maand

Bij Actabyte in Delft betaal je een vast bedrag per maand als je je IT-diensten wilt uitbesteden. Je krijgt dus geen onverwachte kosten, maar je weet steeds op voorhand hoeveel je moet uitgeven. Je IT-diensten laten uitbesteden betekent dat je bedrijf kan focussen op de corebusiness. Als je interesse hebt in de IT-diensten van dit bedrijf, kunt u het best contact opnemen. Alle gegevens kan je terugvinden op de website.