Ererondje
Image default
Tuin en buitenleven

Diverse kleuren betonpoeren

Betonpoeren worden gebruikt om diverse bouwwerken mee te stutten. Ze vormen een goede fundering voor zware bouwwerken zodat deze niet snel kunnen verzakken. Betonpoeren zijn te koop in diverse kleuren dus ook betonpoeren antraciet behoren tot de mogelijkheden. 

Betonpoeren in diverse kleuren verkrijgbaar

Bij Sierbeton Online vind je ook betonpoeren in antracietkleur. Je kunt betonpoeren ook in andere kleuren kopen maar als je ze als materiaal voor een fundering gebruikt is het niet eens zo heel erg belangrijk welke kleur ze hebben want ze verdwijnen dan toch volledig onder de grond. 

Informeer welke poeren je het beste nemen kunt voor jouw klus

Dergelijke poeren worden doorgaans van beton gemaakt omdat dit een sterk materiaal is dat veel gewicht kan dragen. Hoe zwaarder het bouwwerk wordt dat je erop wilt plaatsen hoe steviger de poeren dienen te zijn. Daarom is het uitermate belangrijk dat je op voorhand een goed plan maakt. Daarbij bekijk je hoe groot het bouwwerk wordt en wat het weegt zodat je weet welke poeren daarvoor geschikt zijn en hoeveel je er nodig hebt. Vind je zelf berekenen moeilijk? Dan kun je altijd contact opnemen met Sierbeton Online om advies in te winnen. Zo weet je zeker dat je de juiste betonpoeren uitkiest voor je klus. 

Poeren staan ook boven de grond

In sommige gevallen zie je wel een stukje van de betonpoer of is deze zelfs geheel zichtbaar. Ze worden namelijk ook gebruikt om (verkeers)borden op te plaatsen. In die gevallen hoeven ze niet altijd te worden ingegraven omdat de borden niet zo zwaar zijn en zeker als ze regelmatig verplaatst worden laat je ze beter bovengronds. Iedere keer opnieuw de betonpoeren uitgraven om het bord te kunnen verplaatsen (zoals bijvoorbeeld bij werkzaamheden) is geen doen maar om het stevig te laten staan is het gebruik van een betonpoer wel aan te raden. 

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Maak je tuin zomer klaar

Opzoek naar mooi kunstgras in Deventer en omstreken?

Laat dit bedrijf u helpen bij uw project wat betreft bosaanplant