Ererondje
Image default
Tuin en buitenleven

Knikarmschermen op maat bestellen

Er zijn knikarmschermen in verschillende soorten en maten. Tegenwoordig kun je deze ook online bestellen en dat ook nog vaak tegen aantrekkelijke prijzen. Wil je een knikarmscherm kopen, dan is het verstandig om dit online te doen.

Vooral wanneer je zelf een beetje handig bent of iemand kent die handig is, dan is het mogelijk om veel geld te besparen op de aanschaf van en knikarmscherm, simpelweg door deze online te bestellen. In dit blogbericht, leggen wij je uit hoe dit kan en hoe ook jij ervan kan profiteren!

Knikarmscherm kopen online – Prijzen

Het belangrijkste bij de aanschaf van een knikarmscherm is natuurlijk de prijs. Deze is in veel gevallen online een stuk scherper, wat te maken heeft met het feit dat ze hier vaak verkocht worden met prijzen die zijn gebaseerd op doe-het-zelf montage.

Op de montage valt behoorlijk wat geld te besparen en dit heeft er bij een knikarmscherm vooral mee te maken, dat er meestal twee monteurs komen om deze te monteren. Bij zonweringbestellen, vind je al een knikarmscherm vanaf €629 (op het moment van schrijven).

Dit is dan ook tevens een van de goedkoopste knikarmschermen van deze kwaliteit die je in Nederland zult vinden. De prijzen verschillen per knikarmscherm elektrisch of knikarmscherm met handbediening. 

De beste knikarmscherm aanbiedingen

Natuurlijk zijn er online ook altijd wel knikarmscherm aanbiedingen te vinden. Deze zijn te vinden bij verschillende aanbieders, behalve bij zonweringbestellen. Dit klinkt misschien heel vreemd, maar bij zonweringbestellen wordt er niet gewerkt met aanbiedingen. De prijzen zijn namelijk standaard heel scherp en laag.

Om de prijzen te vergelijken met die van andere aanbieders, kun je gebruikmaken van de productconfigurator. Deze werkt door eenvoudig een knikarmscherm naar keuze aan te klikken, de benodigde maten in te voeren en hem aan te vullen met benodigde opties.

Vervolgens komt er direct een prijs uit het systeem rollen en dit is de prijs van een knikarmscherm exclusief verzendkosten, die ook erg laag zijn doordat het bedrijf met een eigen verzendservice werkt!

Elektrische of handbediende knikarmschermen

Qua bediening is er volop keuze wanneer het gaat om knikarmschermen. Handbediening is erg gebruikelijk en werkt door middel van een slingerstang, waarmee een knikarmscherm  van buitenaf te bedienen is.

Voor elektrische bediening wordt gebruik gemaakt van een afstandsbediening of een draaischakelaar. In beide gevallen is een elektromotor (buismotor) benodigd. Wanneer je kiest voor elektrische bediening, dan zijn de buismotor en eventuele inbouw draaischakelaar of afstandsbediening voorzien van een meerprijs.

Wordt het een handbediende of elektrische variant? Jij bepaalt!