Ererondje
Image default
Sport

Fit worden? Dat doe je bij dé fitness in Nijmegen!

Fit worden, sporten in groepsverband of individuele aandacht krijgen in sportverband dat doe je bij dé fitness in Nijmegen genaamd The Kettlebell Club. The Kettlebell Club is sinds 2014 een gespecialiseerde fitness in Nijmegen. Deze sportschool zit zowel gevestigd in Nijmegen als Arnhem en biedt een gevarieerd aanbod aan kleinschalige trainingen aan. Je kunt bij The Kettlebell Club kiezen uit verschillende abonnementen en afhankelijk van je niveau wordt je ingedeeld in een voor jou passend niveau. Tevens is er de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te sporten.

Waarom fitnessen bij The Kettlebell Club in Nijmegen?

Het sporten bij The Kettlebell Club brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst zijn er veel gecertificeerde sportinstructeurs die voor jou een sportplan op maat aanmaken. Alvorens kun je een aantal gratis proeflessen aanvragen of te zien of dat deze sportschool wel echt bij jou past. In de meeste gevallen wel  Samen met je instructeur stel je een sportplan op en krijg je tijdens als je sportmomenten individuele aandacht. Hierbij wordt ook rekening gehouden met eventuele klachten of beperkingen. Tevens is hiervoor een sportfysiotherapeut aanwezig binnen de sportschool. Deze is er voor alle sport gerelateerde klachten. Daarnaast krijg je bij The Kettlebell Club een eigen gepersonaliseerde clubpas, hiermee krijg je op talloze locaties in Nijmegen korting. Zo kun je de beste crème verkrijgen voor je handen na het sporten, kun je heerlijk gezond lunchen met korting bij The Fresh Factory of eet je heel erg verantwoord in de avond bij Toko Ramen.

Wist je dit al?!

Wist je dat er ongeveer wel vijftig verschillende soorten sporten zijn! En dat in 2019 maar liefst 54% van de Nederlanders van 4 jaar en ouder één keer per week of vaker aan sport doet. Bijna de helft hiervan beoefent zijn sport binnen uit en een kwart doet dit buiten. Veel mensen combineren het binnen en het buiten sporten. Sporten is heel erg gezond voor je lichaam, maar ook voor je geest! Wanneer mensen dagelijks sporten of bewegen kunnen zij zich tijdens de dag beter concentreren en hebben ze een beter geheugen. Vind je sporten lastig? In groepsverband sporten motiveert mensen heel erg en een goed muziekje tijdens het sporten zorgt ervoor dat je meer gemotiveerd raakt en het sporten langer kunt volhouden. Inmiddels overtuigd om aan het sporten te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op met The Kettlebell Club voor de mogelijkheden.