Ererondje
Image default
Alarmsysteem

Het openen van antieke sloten met lockpicking

Een belangrijke investering voor iedere lockpicker is een goede lockpickset. Voor ieder slot is er weer  één specifieke lockpick tool handiger dan de ander, dus daar moet je even in verdiept zijn.

Daaruit voort kan je gaan kiezen welke sloten je wilt gaan openen en sommige van jullie willen graag een oud slot openen. Zodra het slot niet meer goed te openen is met lockpicking omdat het buiten is geweest en erg taai is geworden moet je waarschijnlijk gaan nadenken over extra middelen naast lockpick tools om deze te openen.

De manier die we hiervoor gebruiken is om wat grafiet er in te stoppen en zodoende de boel een beetje losser te maken. Als dat niet helpt kan je proberen wat Teflon non stick spray er in te spuiten waardoor de alcohol de roestige delen zal oplossen wat het slot beter te picken maakt. Ten derde, en in dit geval maakt het ons echt niet uit hoelang het slot meegaat, dan gebruiken we WB40.

Als dit je slot niet beter maakt, dan is je slot naar de haaien en kan je beter een nieuwe halen.

Wat erg belangrijk is bij lockpicken is om bij ieder slot goed te onthouden welke lockpick tools je hebt gebruikt en hoeveel pinnen in het slot zitten.

Schrijf desnoods voor ieder slot op hoe het in elkaar zit nadat je hem succesvol hebt geopend. Nadat je dat een paar keer hebt gedaan zullen je vaardigheden erg goed ontwikkeld zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=H8UF6lY-jo4

Voor meer info : http://www.lockpickwebwinkel.nl