Ererondje
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 51 Kreeft – Leeuw en Maagd

Lees ieder week je horoscoop en je kan je voorbereiden op wat er de komende week gaat gebeuren. Wat voorspelt de stand van de planeten deze week voor de sterrenbeelden op het gebied van liefde, werk en gezondheid?

Horoscoop Kreeft

Het liefdesleven van sterrenbeeld Kreeft kan ongunstig worden beïnvloed door je diep gepassioneerde gevoelens, die gemakkelijk spanning en botsingen met je partner kunnen veroorzaken. Als alternatief zou je kunnen ontdekken dat vrijen een grote hulp kan zijn bij het verlichten van de situatie tussen jullie, maar eventuele ruzies die mogelijk aan de gang zijn, kun je het beste tot later overlaten. Uiteindelijk kunnen conflicten niet alleen door het liefdesspel worden opgelost.

Gezondheid

Zorg extra goed voor je gezondheid! Je kunt jezelf gemakkelijk uitputten; risico op letsel of uw lichaam onnodig belasten; de gevolgen hiervan mogen niet worden onderschat. Vermijd directe confrontaties van welke aard dan ook! Ongeacht of je blessuregevoelig bent of niet, je moet jezelf trakteren op een ontspannende pauze, als je kunt, door in het weekend naar het platteland te reizen.

Werk

Je komt deze week op je werk een situatie tegen die je enorm zal irriteren. Probeer kalm te blijven! Vaak is de zorg het niet waard. Bijna altijd zijn de meeste conflicten net zo snel voorbij als ze begonnen. Tegelijkertijd moet je niet te zelfgenoegzaam zijn! Als er fundamentele problemen zijn, probeer dan uw mening op een objectieve en weloverwogen manier te formuleren.

Horoscoop Leeuw

Je bent in voor romantische wandelingen, maar ook voor plezier en spelletjes. Aanbeden door je partner, zorg ervoor dat je niet saai lijkt en onbeduidend wordt! Af en toe moeten jullie allebei een opwindende en nieuwe activiteit proberen, of als er iets is dat je niet leuk vindt, laat het dan aan je partner weten! Achterhouden om de vrede te bewaren is niet altijd de beste aanpak voor jullie beiden.

Gezondheid

Zoek de gulden middenweg in je voeding en in je lichaamsbeweging! Horoscoop Leeuw moet een idee krijgen van het niveau van je energiereserves en blij zijn dat je momenteel heel gezond bent! Maar als u lichte aandoeningen heeft, moet u uw arts raadplegen, die u nuttig advies kan geven over hoe u preventief kunt leven en in de toekomst gezonder kunt leven.

Werk

Je weet precies waar en in welke mate je jezelf moet promoten. Maak gebruik van je zelfbeheersing en bewijs aan degenen met wie je werkt dat je je salaris waard bent! Wanneer je met meer collega’s samenwerkt, voel je je zelfverzekerd! Wees niet verbaasd als anderen een beroep op u doen om geschillen te beslechten, de kalmte en eerlijkheid die u aan de dag legt, maakt u de perfecte persoon voor de baan!

Horoscoop Maagd

Je gedraagt je niet erg diplomatiek en je geliefde voelt de volledige effecten van je afwijzende houding. Wees attenter en laat anderen ook hun mening uiten. Je koppigheid en bazigheid hebben de neiging om je partner lastig te vallen en ze voelen zich geïrriteerd. Als een enkele benadering minder haastig is, brengt bedachtzaamheid je vaak verder dan koppigheid.

Gezondheid

De beste manier om uw huidige stressniveau te verminderen, is door middel van lichaamsbeweging. Bij uitstek activiteiten zijn activiteiten die uithoudingsvermogen bevorderen en u helpen terug te keren naar een gevoel van innerlijk evenwicht. Wanneer heb je voor het laatst een lange wandeling gemaakt? U moet sporten vermijden die interactie met anderen vereisen. Het risico op ruzies is te groot en brengt alleen maar extra stress met zich mee.

Werk

Zijn je collega’s vervelend? Vraagt je baas te veel? Voel je je geprovoceerd? Als dit het geval is, moet sterrenbeeld Maagd natuurlijk diep ademhalen voordat u wilde aannames of beschuldigingen maakt; als je een goede werkrelatie met anderen wilt onderhouden. Uiteindelijk zult u uw problemen overwinnen en in staat zijn om bijzonder veeleisende taken aan te pakken.

Bron:
Zodiac Horoscoop