Ererondje
Image default
Hobby en vrije tijd

In groep wandelen in Breda

Als je aan je gezondheid wil werken en tegelijk sociale contacten wil leggen, dan heb je talloze mogelijkheden. Je kan je aansluiten bij een atletiekclub, een voetbalclub, een hockeyclub en alle andere sport- en hobbyclubs. Als je het liever rustiger aan doet, dan kan je kiezen om te wandelen in Breda met wandelclub BredaWandelt. De wandelclub heeft één doel: mensen verbinden door te wandelen. Bewegen is nu eenmaal leuker in groep. Ontdek hieronder meer over de wandelingen, samengesteld door Parilla en Jikke, de oprichters van BredaWandelt.

Het concept is een notendop

Parilla en Jikke richtten BredaWandelt op omdat ze meer mensen in beweging wouden krijgen. Sinds de oprichting van BredaWandelt lukt dat. De meiden organiseren wandelingen op onder andere dinsdagavond, woensdagochtend en -avond, donderdagochtend, vrijdagochtend en op de eerste zondag van de maand. Wandelen in Breda met BredaWandelt betekent een mooie tocht maken van één tot anderhalf uur. Achteraf drinken ze er nog gezellig eentje in een horecagelegenheid. Het startpunt van de meeste wandelingen is aan het kantoor van het bedrijf in De Teruggave.

Ontdek alle wandelingen op de website van het bedrijf

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten wandelingen die BredaWandelt aanbiedt? Of wens je extra informatie over het concept? Ga dan naar de website van het bedrijf. Daar lees je meer over de BredaTours, zoals de historisch tour, de bandieten tour, de urban city walk, enzovoort. Ook de contactgegevens vind je er. Via het online formulier kan je je ook makkelijk aanmelden voor een bepaalde wandeling. Daarnaast kan je lid worden van de wandelclub. Je hebt de keuze uit een premium lidmaatschap en een gezinslidmaatschap. Als je de wandeling een extra dimensie wil geven, speel dan het Bredaspel. Het spel is bedacht door Parilla en Jikke met als doel meer te leren over de stad Breda op een ontspannende manier. Wandelen in Breda wordt gegarandeerd leuker met wandelclub BredaWandelt.