Ererondje
Image default
Zorg

Incura: De ideale EPD software voor zorgprofessionals

In de hedendaagse gezondheidszorg is moderne praktijksoftware voor zorgprofessionals essentieel. Deze software biedt talloze voordelen, waaronder efficiënter werken en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Met moderne praktijksoftware kunnen zorgprofessionals gemakkelijk patiëntgegevens beheren, afspraken plannen en facturatieprocessen stroomlijnen. Bovendien zorgt deze software voor een betere communicatie en samenwerking tussen zorgverleners, waardoor de behandeling van patiënten naar een hoger niveau getild kan worden. Daarnaast biedt moderne praktijksoftware functies voor het bijhouden van medische dossiers, het genereren van rapporten en het monitoren van de voortgang van behandelingen. Kortom, moderne praktijksoftware is onmisbaar voor zorgprofessionals die streven naar een efficiënte en kwalitatieve zorgverlening.

Praktische EPD software

Als zorgprofessional is het belangrijk om een EPD software te gebruiken die jou en je collega-therapeuten helpt bij het vereenvoudigen van de administratie, zodat er meer tijd overblijft voor de patiënten. Incura is een praktische EPD software die ontwikkeld is door een team van ruim 30 mensen met een achtergrond in de zorg. Hierdoor weten zij wat er speelt in de zorg en waar mogelijkheden tot verbetering liggen. Incura biedt een gebruiksvriendelijk en modern online EPD software pakket met onder andere een agenda, boekhouding, elektronisch patiëntendossier (EPD), facturatie en meetinstrumenten. Als EPD leverancier gaat Incura verder dan alleen het leveren van software. Ze hebben ook de Incura Academie opgericht waar trainingen en webinars worden gegeven om klanten vertrouwd te maken met de online EPD software. Incura behoort tot de WinBase Groep en richt zich voornamelijk op ergotherapeuten, fysiotherapeuten, GGZ-specialisten, logopedisten, oefentherapeuten en multidisciplinaire praktijken. De veiligheid van patiëntengegevens staat hoog in het vaandel bij Incura. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en maken gebruik van het cloud-based platform van Philips Vital Health. Bij Incura heb je keuze uit verschillende licentiemodellen en de EPD kosten zijn transparant en betaalbaar. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Incura als EPD software leverancier voor jouw praktijk? Vraag dan een demo of proefaccount aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend overstapgesprek. Ontdek nu de voordelen van Incura als een van de beste EPD leveranciers in Nederland!

Incura Fysio

Incura Fysio is een EPD-software speciaal ontwikkeld voor fysiotherapiepraktijken. Met deze software kun je je administratieve taken verminderen en meer aandacht besteden aan je patiënten. Incura Fysio is geschikt voor alle praktijktypen en kan worden aangepast aan jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen. Daarnaast heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens via de app, 24 uur per dag. Je kunt zelf bepalen met welke partij je een koppeling maakt met de EPD-software, van beveiligd e-mailen tot PREM. Incura biedt ook uitstekende service met customer support die altijd voor je klaar staat. Wil je meer weten over Incura Fysio? Vraag dan een demo of offerte aan. Incura Fysio is tevens geschikt voor het beheren van patiëntendossier in de fysiotherapie.

https://www.incura.nl/