Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Engineer elektrotechniek industrie

Engineer elektrotechniek industrie

Beschrijving

Onze betrekking is een technische dienstverlener te nederland. Duurzaamheid en innovatie staan voorop. Deze anatomie speelt op verantwoorde wijze in op de rekest naar efficiënte en effectieve toepassingen in de techniek. Van volwassene tot nietige projecten, tezamen duurzaam uitbouwen is op het lijf schrijven van deze opdrachtgever. Daarnaast is de bedrijfscultuur zeer open, informeel en nuchter. Kenmerkend voor deze anatomie is de rijkelijk aanwezige werkvoorraad. Kortom : een meer dan deugdelijk en interessante werkgever.

Functieomschrijving

Als engineer werk jij hierbinnen een sterk team met diverse specialismen. dat scheppen deze functie zeer afwisselend en ook erg interessant. een voorbeeld waarmee je te maken kunt krijgen als engineer is het ontwerpen en verwerkelijken van klein- en grootschalige verkeerscentrales. deze projecten vereisen creatief denkvermogen en een juiste brandpunt op projectbeheersing. regelmatig conferentie met de opdrachtgever en de leveranciers is part of the deal. een leuke en afwisselende functie dus!

Functie-eisen

Voor de functie van engineer elektrotechniek traceren wij voor onze opdrachtgever naar een kandidaat met een afgeronde technische hbo conditionering route elektrotechniek. voorts zijn een veel jaren ervaring in de industrie sector een vereiste. ook weet jij natuurlijk kloppend waar het om draait ; het ontwerpen van complexe installaties. van een engineer vooruitzien wij nauwkeurigheid, gedrevenheid, gezonde hoeveelheid buigzaamheid en een vakkundige wijze van werken. een resultaatgerichte werkhouding met behoudt van uiteenzetting over al jouw werkzaamheden is vanzelfsprekend. jouw communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en jij bent in staat anderen gemakkelijk te overtuigen. ook ben je een echte teamspeler en durf je initiatief te voorbinden!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een volledig dienstverband, een leuke functie en goede ontwikkelingsmogelijkheden in een innovatieve organisatie. uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend ( bijv. meer dan 30 vrije dagen ). echter, voor de claim van deze functie speelt dat voor jou een minder omvangrijke rol. want jij werkt vanuit jouw volume en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo vitaal!

Sollicitatieprocedure

Ben jij de klantgerichte engineer elektrotechniek industrie die wij traceren? en is dit de vacature die volmaakt aansluit bij jouw volume? solliciteer dan ongezouten!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacatures-in-de-techniek.html