Ererondje
Image default
Verbouwen

Opslagman, de partner voor opslagruimte in Utrecht

De afgelopen weken stonden bij mij in het teken van extra opslagruimte in Utrecht, ik zal het in dit blog toelichten. Ik woon nu een aantal jaren, samen met mijn vrouw, in ons droomhuis. We zijn er heel erg gelukkig en zouden voor geen goud willen verhuizen. Toch hebben we dit wel overwogen. Zo hebben wij nu twee kinderen en is een derde onderweg. Ons huis is prachtig en ligt op een heerlijke plek, maar er bestaan grotere huizen. Ik had het probleem dat ik mijn postzegels, die ik spaar, en vele andere spullen nergens meer kwijt kan als het derde kind er is. We waren dus op zoek naar extra ruimte. 

Moeten we verhuizen? 

Mijn vrouw en ik vreesden het ergste, zouden we echt moeten verhuizen? We hadden een goed gesprek en besloten dat we echt niet wilden verhuizen. Een poosje later raakte ik aan de praat met een goede vriend van mij die ik al een poos niet meer gesproken had. Ik vertelde hem over mijn probleem en dat we eigenlijk niet wilden verhuizen. Hij zei tegen mij dat ik moest kijken naar andere oplossingen. Hij vertelde me over opslagman, zij zouden met verder kunnen helpen. 

De oplossing, opslagruimte in Utrecht

Ik keek snel op het internet en zag inderdaad dat extra opslagruimte in Utrecht de oplossing kon zijn. Ik kwam op de website van Opslagman terecht en raakte heel erg enthousiast. Droge, verwarmde en veilige opslagruimtes tegen een scherpe prijs. Ik liet het snel zien aan mijn vrouw, en ook zij was heel blij. Ik keek snel welke locatie en welke afmetingen het beste bij ons pasten en boekten onze ruimte.

Mijn ervaringen met de opslagruimte in Utrecht

Ik kreeg een persoonlijke toegangscode waarmee ik toegang kreeg tot de opslagruimte in Utrecht. De opslagbox was heel ruim en alles paste er prima in. Een makkelijk bereikbare plek waar ik rustig allemaal spullen kon opbergen. Ik werk nu een aantal weken met opslagman. Ik ben heel tevreden over de service en over de ruimte. Ik zou iedereen die opzoek is naar extra opslagruimte in Utrecht opslagman aanbevelen.