Ererondje
Image default
Verbouwen

Wat zijn de voordelen van BIM-modelleren?

Het is niet voor niets dat BIM-modelleren steeds meer ingeburgerd raakt in de wereld van de bouwkunde. De tijd dat er gewerkt werd met ouderwetse bouwtekeningen lijkt voorgoed voorbij. Door toepassing van dit systeem kan er een fraai 3D-model van het te bouwen pand gemaakt worden. Zo ziet u als toekomstig eigenaar of als huurder hoe het eruit zal zien als de bouw is voltooid. Maar het systeem heeft nog meer voordelen. U zult zeker overtuigd raken van de meerwaarde van BIM-modelleren.

Optimale begeleiding van het bouwproces

Bij een bouwproject is het van groot belang dat de voortgang goed wordt bewaakt. Vertraging in de bouw betekent immers oplopende kosten. Bouwvakkers moeten langer worden doorbetaald en de nieuwe eigenaar kan het pand later in gebruik nemen. Daarom is het goed te weten dat u met behulp van BIM-modelleren de voortgang op de bouwplaats goed kunt monitoren. U ziet in één oogopslag wanneer er bepaalde materialen aangevoerd moeten worden zodat de werklieden weer door kunnen. U kunt tot op de dag nauwkeurig plannen wanneer onderaannemers aan de slag kunnen, bijvoorbeeld voor het aanleggen van elektrische installaties en dergelijke. Kies voor een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam dat met dit systeem werkt en u profiteert ook van deze voordelen.

Vraag meer informatie over modelleren met BIM

Wilt u meer weten over BIM-modelleren? Neem dan contact op met Kiewiet Bouwadvies. Dit is een ervaren bouwkundig adviesbureau in de omgeving van Amsterdam. Zij kunnen u alles over dit systeem vertellen en u voorbeelden laten zien van projecten die hiermee zijn begeleid. Op die manier krijgt u een duidelijke indruk. Als uw interesse is gewekt dan wordt u een vrijblijvende offerte aangeboden. Accepteert u het voorstel? Dan gaan de medewerkers zo snel mogelijk voor u aan de slag. Met de hulp van dit bouwkundig adviesbureau wordt ook uw volgende project in regio Amsterdam een succes.