Ererondje
Image default
Dieren

Red het huis van muizen

Vervelend rattengif zorgt ervoor dat u op een makkelijke manier afkomt van ratten in of om uw huis. Het is natuurlijk verschrikkelijk om zulke beesten in je huis te hebben. Het is een vies idee en het zijn ook geen fijne dieren om rond te hebben lopen. Ze zullen alles wat los en vast zit kapot knagen, waaronder kabels of hout. Voor je het weet zijn je deuren en plinten bijvoorbeeld kapot. En het zou zonde zijn als je door de ratten geen stroom meer hebt of een nieuwe tv moet kopen. Wij begrijpen dat u daarom zo snel mogelijk van dit probleem af wilt zijn.

Hoe gebruik je het?

Wellicht heeft u al van alles geprobeerd. Dan is dit hét moment om over te stappen op rattengif, dit werkt namelijk ontzettend effectief. Leg het rattengif neer op een centrale plek in de ruimte waar ze zijn, als u het optimaal wilt laten werken raden wij u aan om het op een paar plekken te leggen. Zo kunnen alle ratten het namelijk goed ruiken. Het rattengif zal ze eerst aantrekken, als ze er dan wat van gegeten hebben zal het niet lang meer duren voordat ze dood zullen gaan. Het enige vervelende hieraan is dat u de beesten nog zelf moet opruimen.

Het doet snel zijn werk

Als u dat echt niet ziet zitten dan zijn er ook nog wel mensen die u hiervoor kunt bellen. Deze mensen zullen alle ratten meenemen en de ruimte ook volledig schoonmaken. Het kan namelijk zo zijn dat ze veel hebben gepoept of geplast. Door het goed schoon te laten maken zal het net lijken alsof er nooit ratten hebben gezeten. Rattengif is dus echt het beste middel om te gebruiken tegen ratten. Het is echt fijn spul omdat het zo snel werkt, binnen een week ben je dus af van al het ongedierte in je huis en kan je rustig slapen.Gerelateerde artikelen

Een dierenkliniek in Amsterdam die passie heeft voor zijn vak

automatische broedmachine

Leuke honden trimsalon Den Bosch