Ererondje
Image default
Horeca

Uit eten in een Culinair restaurant in Delden

Gaat u uit eten? Dan wilt u graag een onvergetlijke avond en genieten van eten zoals u dat niet gewend bent. U kiest bewust voor kwaliteit en wilt waar voor uw geld. Landgoed hotel en restaurant Carelshaven heeft voor u de oplossing.

U kunt namelijk genieten van onderscheidnde gerechten waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van lokale ingrediënten van hoog kwaliteit. Hoe werkt het? U reserveert bij ons en onze chef kok gaat samen met zijn keukenbrigade voor u aan de slag. Ieder gerecht is weer een verassing op tafel. De chefs geven aan wat de gerechten precies inhouden en hoe u deze het besten kunt nuttgen. Bij ieder gerecht serveren wij graag een bijpassende wijn zodat u de juiste smaak ervaart.

 

Culinair Restaurant in Delden

Landoged hotel en restaurant Carelshaven in Delden is gevestigd in het mooie natuur van Twente waarbij u wordt omringd door veel groen. Het beschikt over meerdere eetzalen en voldoende zitplaatsen waar u een gezellig avond uit eten kunt gaan. Het restaurant is geheel in traditionele sfeer aangekleed met een moderne twist. Voor dagverse en heerlijke gerechten tijdens de lunch of diner kunt u reserveren bij Carelshaven.

 

Uit eten in Delden

Uit eten in Delden? Kom langs bij Carelshaven. In de omgeving heeft u meerdere soorten keukens waar u uit eten kunt zoals Grieks, Italiaans, Mexicaans, Chinees, Argentijns en nu ook Frans/Nederlands. Culinair restaurant Carelshaven is het enige restaurant dat gelegen is in Delden valkbij de snelweg richting Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal. Geniet tijdens uw diner of lunch van de prachtige omgeving en laat u vooral verassen!

Voor meer info : https://www.carelshaven.nl

Gerelateerde artikelen

Bierfust op uw feestje?

De beste catering in Groningen voor al uw feesten en bijeenkomsten

Het beste restaurant Barendrecht vinden