Ererondje
Image default
Horeca

Voor een springkussen moet u in Assen zijn

Bij het beste springkussen Assen bent u aan het juiste adres voor de leukste springkussen die te huur zijn voor feestelijke doeleinden. Zo zijn onze springkussens erg leuke voor de jongeren kinderen onder ons. En heb je op deze manier een leuke bezigheid voor kinderen en is het in verhouding met een activiteit een goedkopere bezigheid en ook nog is erg leuk. Daarbij loop je ook niet de kans dat spelende kinderen weglopen omdat ze wat te doen hebben. En dat is vaak wat je mist bij een feestelijke gelegenheid dat er te weinig te doen is voor kinderen. 

Waarom kiezen voor ons?

De springkussens in Assen zijn getest en zijn veilig je moet alleen zorgen dat je hem veilig gebruikt. Als je gewoon aan de regels houd dan kan er niks gebeuren met uw kind, en zijn wij dan ook niet verantwoordelijk voor eventueel letsel. In Assen adviseren we dan ook al jaren altijd te zorgen dat er toezicht is op het springkussen. En altijd houd aan het maximum personen zodat het springkussen ook niet kapot kan gaan. Wanneer je hier niet aan houd en het springkussen raakt beschadigd, moet u dat zelf betalen. 

Onze service 

Wanneer u bij ons een Assen besluit een springkussen te huren dan wordt deze gewoon geleverd op de gewenste datum. En zetten wij hem ook zelf op en kunt het springkussen binnen een half uur opgezet. En kunnen spelende kinderen het springkussen in Assen betreden. We halen hem uiteraard zelf op en breken hem zelf af, zo heeft u er zelf geen werk aan. En hoeft u alleen aan het eind van de dag te betalen voordat wij weggaan. Wil u nou een springkussen huren in Assen, dan kunt online een offerte opvragen of telefonisch contact opnemen.