Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor passende fysiotherapie in Rijswijk

Heeft u last van rugpijn, kniepijn, bekkenpijn of een andere soort bewegingspijn? U moet hier niet te lang mee rond blijven lopen, anders wordt het probleem alleen maar erger. Laat het probleem zo snel mogelijk verhelpen door een fysiotherapeut. Rugschool biedt fysiotherapie in Rijswijk en Den Haag van goede kwaliteit aan. Naast algemene fysiotherapie in Rijswijk en het andere filiaal, worden er therapieën als dryneedling, bekkenfysiotherapie en manueel therapie aangeboden.

De werkwijze

Wanneer u last heeft van een van bovenstaande ongemakken, kunt u contact opnemen met de fysiotherapeut. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek, tijdens welke er uitgebreid met u wordt gesproken en onderzoeken worden gedaan. Aan de hand van dit gesprek wordt bepaald welke soort fysiotherapie van de praktijk met vestigingen in Rijswijk en Den Haag u het best kunt gebruiken. In overleg met u wordt daarna bepaald wanneer u langskomt voor therapie en hoe lang de behandeling gaat duren.

Verzekeringen

Bekijk voor u aan de therapie begint of u bent verzekerd voor fysiotherapie. Fysiotherapie wordt namelijk alleen verzekerd als u hier een aanvullende verzekering voor heeft afgesloten – tenzij u een chronische aandoening heeft die op de lijst Borst staat. In dat geval wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed via uw basisverzekering. Goed om te weten: Rugschool is aangesloten bij vrijwel alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Ontdek de service

De fysiotherapeuten van de praktijk hechten veel belang aan goede service. De medewerkers weten als geen ander hoe vervelend de verschillende kwaaltjes kunnen zijn en doen er alles aan om u hier zo snel mogelijk vanaf te helpen. Bovendien staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Er wordt uitgebreid de tijd voor u genomen en u krijgt de ruimte om uw eigen wensen aan te geven. Zo kan de fysiotherapie in de praktijk in bijvoorbeeld Rijswijk nog beter op maat worden aangeboden. Tevens krijgt u oefeningen voor thuis mee, zodat uw klachten nog sneller over gaan. De fysiotherapeut zal deze oefeningen goed uitleggen. Heeft u hier behoefte aan? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.

Gerelateerde artikelen

Laat uw financiën analyseren door een kundig financieel adviseur uit Haarlem

Zoekt u een ervaren makelaar in Hilversum?

Uitgeverij in eigen beheer, uitbesteden of doe je het samen?