Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Een perfect interieur met een zandcementvloer

De vloer is heel belangrijk bij het creëren van het perfecte interieur. Met een zandcementvloer als basis kunt u alle kanten op. U kunt er een tegelvloer op leggen maar ook een mooie houten vloer. De vloer kan worden voorbereid voor het aanleggen van vloerverwarming als u dat wilt. Een zandcementvloer is de perfecte basis als u uw woning of bedrijfspand opnieuw gaat inrichten of als u wilt dat alles perfect is als u gaat verhuizen. Laat het leggen van de vloeren echter wel doen door een ervaren vakman. Zo weet u zeker dat het werk goed wordt uitgevoerd.

Een goede ondervloer is de basis voor een strak interieur

Bij het leggen of laten leggen van een nieuwe vloer is het belangrijk dat de ondervloer in orde is. Deze moet voor bepaalde soorten vloeren perfect glad zijn. U kunt bijvoorbeeld een smeervloer laten leggen. Als deze vloer is uitgehard, kan hierop iedere gewenste vloer worden geplaatst. Als de ondervloer perfect glad is dan voorkomt u daarmee dat tegels of platen ongelijk liggen wat natuurlijk niet fraai is. Een smeervloer leggen lijkt eenvoudig, maar vraagt wel de nodige kennis. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hiervoor een vakman in te huren, ook als ze de uiteindelijke vloer zelf leggen.

Kies voor een vakbekwame aanleg van uw ondervloer

Ook al bent u een ervaren klusser: sommige dingen kunt u beter aan een vakman overlaten. Het leggen van een zandcementvloer is daar een goed voorbeeld van. Een smeervloer of zandcementvloer leggen is voor de professionals van Multi Vloeren Brabant dagelijks werk. Zij kunnen dit dan ook perfect voor u uitvoeren. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een woonkamer van enkele tientallen vierkante meters of om een bedrijfsruimte die aanzienlijk groter is. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer u instemt met de prijsopgave wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt voor een inspectie zodat de klus daarna kan worden ingepland.