Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Snel en veilig uw klassieker verkopen via deze simpele werkwijze

Wilt u uw klassieker verkopen en weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u niet de enige. Oude auto’s vragen om een grote investering, zowel met betrekking tot tijd als financiën, en niet iedereen is daartoe bereid. U wilt een echte liefhebber vinden, een eerlijk bod krijgen en uw oldtimers verkopen aan iemand die er goed voor zal zorgen. Dat klinkt lastiger dan het is, want bij mijnoldtimerverkopen.nl hebben ze ondertussen al meer dan 3000 oldtimers ingekocht en verkocht. Deze zijn allemaal terechtgekomen in de grootste oldtimershowroom van Nederland, waar liefhebbers uit het hele land samenkomen om een nieuwe auto aan te schaffen.

De werkwijze

De manier waarop deze autohandelaar te werk gaat is erg simpel. U neemt contact met ze op en geeft aan uw klassieker te willen verkopen. Zij komen vervolgens naar uw auto toe om ter plekke een taxatie uit te voeren. Binnen 25 minuten krijgt u een bod aangeboden en als u de huidige waarde van uw auto heeft opgezocht, dan weet u dat dit een zeer positief bod is. Accepteert u het bod? Dan worden de betaling en het papierwerk direct afgewerkt. U krijgt de RDW-vrijwaring en uw klassieker wordt meegenomen. Oldtimers verkopen is op deze manier sneller dan ooit, want dit alles kan binnen een dag afgerond worden.

Profiteer ook van deze vele voordelen

Door oldtimers op de manier van mijnoldtimerverkopen.nl te verkopen, profiteert u van een aantal voordelen. De verkoop is snel en wordt ter plekke volledig afgerond. U kunt uw klassieker verkopen voor een hele goede prijs en alles wordt direct voor u geregeld. Binnen 24 uur bent u van uw auto af en heeft u uw RDW-vrijwaring in handen. Uw oldtimer gaat vervolgens naar een schitterende showroom waar liefhebbers de wagen komen bekijken. U weet zo dat deze in goede handen terechtkomt en dat de nieuwe eigenaar er goed voor zal zorgen. Wilt u dit ook? Onderneem vandaag nog actie!