Ererondje
Image default
Hobby en vrije tijd

Borgerswoldhoeve Brunch voordelige uitjes

Borgerswoldhoeve aanbieding voor een lekkere brunch Bij Borgerswoldhoeve in Veendam kun je iedere zondag genieten van een Borgerswoldhoeve brunch. Deze brunch wordt verzorgd in de vorm van een buffet, maar dat maakt het niet minder lekker! Op Uitjesaanbod kun je dit buffet voor twee personen kopen voor slechts 15 euro. De normale prijs voor deze Borgerswoldhoeve brunch is 30 euro, wat betekent dat je 50 procent korting krijgt met deze Borgerswoldhoeve aanbieding! Kijk gauw op deze site met de voordeligste uitjes.

Wat is inbegrepen bij de aanbieding?

Zodra je aankomt, wordt je begroet met een vriendelijke glimlach en een lekker glaasje bubbels. Deze bubbels zijn van het huis en zitten inbegrepen bij de Borgerswoldhoeve aanbieding. Neem je bubbels mee naar een leuk plekje en wacht even af totdat het brunch buffet geopend wordt (we nemen aan dat je vroeg bent aangekomen). Zodra het buffet geopend is kun je genieten van verschillende soepen, kaas en vlees, kroketten, verse salades, omeletten en quiches (hartige taarten). Een lekker sneetje brood mag natuurlijk niet ontbreken… en dat doet het ook niet! Geniet van versgebakken brood in verschillende soorten en smaken. Pas wel op, het kan zijn dat het nog warm is wanneer je het gaat aansnijden. Smeer er een klein beetje boter op of ga voor jam of andere toppings.

Voorwaarden en locatie

De Borgerswoldhoeve aanbieding is geldig drie maanden na aankoop, wat betekent dat je niet direct een datum hoeft te prikken. Het betekent ook dat je nog geen reservatie hebt gemaakt wanneer je de aanbieding ook daadwerkelijk koopt. Prik op je gemak een datum en reserveer van tevoren. Je kunt hiervoor bellen naar 0598-625190 of Borgerswoldhoeve e-mailen over de Borgerswoldhoeve brunch. Je kunt de Borgerswoldhoeve vinden op de Flora 2 in Veendam. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Kijk snel hier 

Voor meer info :