Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Creativiteit stimuleren bij deze vergaderlocatie in Boxtel

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie om extern te vergaderen in Boxtel? Een locatie waar u er met uw team echt even helemaal tussenuit bent? Dan is Hof van Vijfeijken een zeer goede aanrader. U verblijft in een monumentale boerderij die wel vijf eeuwen oud is. De prachtige omgeving is perfect voor het stimuleren van de creativiteit die in een reguliere vergaderruimte wellicht uitblijft. Maak tussen vergaderingen door een wandeling in de omliggende natuur en creëer zo meer ruimte voor frisse en innovatieve ideeën. U en uw team zullen gegarandeerd tot nieuwe inzichten komen tijdens het verblijf.

Verleng uw verblijf met een overnachting

Wanneer u er écht tussenuit gaat, is het wellicht wenselijk om uw verblijf te verlengen met een overnachting. Het is daarom ook mogelijk om uw vergadering uit te breiden naar een meerdaags overleg. Er zijn 12 losse slaapkamers tot uw beschikking wanneer u verblijft bij Hof van Vijfeijken. U kunt dus eenvoudig met het gehele team één of meerdere nachten blijven. Dat maakt extern vergaderen in Boxtel bij deze vergaderlocatie nog aantrekkelijker! Bovendien geniet u tijdens uw verblijf ook van de keukenkunsten van chefkok Sjoerd. Hij is een ware kunstenaar in de keuken en verrast u graag met culinaire hoogstandjes.

Wanneer komt u met uw team vergaderen?

Extern vergaderen bij deze vergaderlocatie in Boxtel is een ware verademing. U begeeft zich in een oase van rust en de locatie om te vergaderen is bovendien goed te bereiken vanuit Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bijvoorbeeld wanneer u wilt weten of er rekening gehouden kan worden met bepaalde dieetwensen of allergieën. Reserveer vandaag nog uw plek!

Gerelateerde artikelen

Administratiekantoor in Drenthe nodig?

Multidisciplinaire trainingsacteur in regio Den Haag

Grondig arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert.nl