Ererondje
Image default
Marketing

De beste zorg voor koeien

Als melkboer zijn jouw koeien jouw parels. Zij geven het witte goud waar jij je onderneming van kunt runnen en vormen in zekere zin jouw bestaansrecht. Ze slepen prijzen in de wacht voor je en vormen jouw identiteit. Koeien betekenen dus veel voor een melkboer, maar hoe laat je dat aan de koe blijken? Dat is een vraag die veel boeren bezighoud, want je hoort maar al te vaak verhalen over koeien die het hele jaar op stal staan of amper kunnen liggen. Dit kan natuurlijk anders, op een manier die beter is voor zowel de boer als voor de koe.

Een stal kan je naar wens inrichten en er zijn veel verschillende producten die hier aan kunnen bijdragen, echter zijn lang niet alle producten even geschikt voor koeien, of even diervriendelijk. Een merk dat dit echter wel is, is Cowhouse. Cowhouse maakt producten met het comfort en de gezondheid van het dier op de eerste plaats. Hier komt gedegen onderzoek bij kijken, om te zorgen dat de producten van goede kwaliteit zijn en daadwerkelijk een toevoegende waarde hebben voor de boer en de koe.

Zo biedt Wijsman een aantal Cowhouse producten aan waarvan is bewezen dat ze een positief effect hebben. Zo heb je de ligplaatsen die het makkelijker maken voor de koe om op te staan en te gaan liggen waardoor de bloedcirculatie ook toeneemt. Daarnaast zijn er ook nog veel andere producten te vinden die ten goede komen aan de boer en de koe. Denk bijvoorbeeld aan voedsel, koeborstels, voerhekken en nog veel meer. Het voordeel voor de koe is meer doorbloeding, een fijner leven en dus in algemene zin een betere gezondheid. Voor de boer betekent dat weer dat er meer melk geproduceerd wordt en de koeien gezonder en dus langer leven. Wel zo fijn!

Voor meer info : http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/