Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

De vakbekwame kappers van deze kapperszaak nabij Lekkerkerk staan voor u klaar

Iedereen moet naar de kapper, maar niet iedereen geeft daar veel om. Sommige mensen hebben een hekel aan naar de kapper gaan, terwijl anderen het juist als uitstapje zien. Bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, is een ongedwongen sfeer gecreëerd. Hier zijn de mensen altijd in voor een gezellig praatje, maar geven ze u ook de ruimte om met uw gedachten af te dwalen. U ontvangt daarbij bovendien service van de allerhoogste kwaliteit. Wat echter telt, is het resultaat. De kappers van deze kapperszaak nabij Lekkerkerk zijn vakbekwaam en gediplomeerd. Daarnaast zijn ze ontzettend creatief en halen ze keer op keer het beste in zichzelf naar boven om u stralend de deur uit te laten gaan. Zo wordt naar de kapper gaan voor iedereen een plezierig uitje!

Uw wensen staan centraal

Bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, niet ver van Lekkerkerk, worden uw wensen ten uitvoer gebracht. Er wordt geluisterd naar wat u wilt en waar u zich prettig bij voelt. Mocht u er behoefte aan hebben, dan zullen de professionals u van deskundig advies voorzien. De professionals bij deze vooraanstaande kapperszaak in regio Lekkerkerk werken uitsluitend met de allerbeste materialen en producten. In de kapperszaak nabij Lekkerkerk worden behandelingen aangeboden voor dames, heren maar natuurlijk ook voor (kleine) kinderen. U kunt uw haar of het haar van uw kind laten wassen, drogen en knippen. Verven en föhnen is natuurlijk ook mogelijk. Mocht u een andere behandeling, zoals extensions of keratinebehandelingen willen proberen, dan kan dat natuurlijk ook.

Maak een afspraak voor een behandeling naar keuze

Of u nu highlights, extensions of een bruidskapsel wilt laten verzorgen óf gewoon uw haar wilt laten knippen: het kan allemaal bij Monique’s Hairfashion. Breng een bezoek aan de website van de kapperszaak in regio Lekkerkerk en maak een afspraak voor een behandeling naar keuze. De vakbekwame kappers kijken er naar uit om u te mogen ontvangen.

https://moniqueshairfashion.nl/