Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deskundig uw belangen laten behartigen in de VvE

Als eigenaar van een huis of appartement is het belangrijk dat u uw belangen laat behartigen in de VvE. U kunt dit zelf doen, maar als u hier geen tijd voor heeft of u heeft onvoldoende kennis dan kunt u dit uitbesteden. Er zijn bedrijven die een deskundige afvaardigen naar vergaderingen om de belangen van één of meerdere bewoners van de VvE te behartigen. U weet dan zeker dat er een goed en weloverwogen standpunt ter vergadering wordt ingebracht.

Ook bestuurstaken kunnen worden uitbesteed

VvE werk is vrijwilligerswerk. Het is vaak lastig om hiervoor de juiste mensen te vinden. Er moet een goede voorzitter zijn, een secretaris en penningmeester. Als het niet lukt om deze mensen binnen uw eigen gelederen te vinden, dan kunt u deze taken uitbesteden aan Skymark VvE. Een deskundige zorgt er dan voor dat het belangen behartigen binnen de VvE op professionele wijze gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan het innen van de maandelijkse bijdrage. Dat is een hele klus, inclusief het versturen van herinneringen en aanmaningen en het eventueel starten van incassoprocedures.

Het beheer van de VvE in goede handen

Als het niet lukt om bevlogen en ook nog eens kundige mensen te vinden voor het bestuur van de VvE, dan is het een goed idee om hiervoor externe deskundigheid in te huren. Belangen laten behartigen in de VvE door Skymark VvE in Hoofddorp is een uitstekende optie. Hiermee zorgt u voor continuïteit in de vereniging en dat is alleen maar goed. Een ‘slapende’ VvE heeft immers geen meerwaarde bij het behartigen van iemands belangen. Dit kan leiden tot onvrede onder de bewoners, achterstallig onderhoud en een administratie die niet op orde is. Dit voorkomt u door contact op te nemen met het bedrijf in Hoofddorp. Geef aan welke taken u wilt uitbesteden en wat u zelf doet. Geheel uitbesteden is overigens ook mogelijk. U vindt de contactgegevens op hun website, alsmede meer informatie over de dienstverlening.