Ererondje
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit kunt u verwachten bij een tandarts die volledige narcose aanbiedt

Als u bang bent voor de tandarts, dan weet u waarschijnlijk al dat sommige tandartsen u aanbieden om het werk onder volledige narcose uit te voeren. Dit klinkt u als muziek in de oren, maar tegelijkertijd voelt het ook wat rigoureus. Een narcose behandeling bij de tandarts, bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer bijvoorbeeld, is een echte uitkomst als u te bang bent om de stoel in te stappen. Het is niet rigoureus als het betekent dat u daardoor langer uw eigen tanden kunt houden. Hier leest u over wat u bij de tandarts van een volledige narcose kunt verwachten.

De juiste beslissing

Er zijn tandartsen die zich specialiseren in het behandelen van mensen met angst en het is goed om zo’n specialist te kiezen. Er wordt dan alles gedaan om u op het gemak te stellen. De sfeer in de praktijk in Deventer is rustig en kalm, de tandarts spreekt uitgebreid met u over uw angst en heeft veel geduld. U gaat niet weg tot u een plan van aanpak heeft gekregen waar u zich goed bij voelt. Behalve de narcose behandeling kan een tandarts u bijvoorbeeld ook sederen en in een roes brengen. Besluit u met de tandarts dat volledige narcose voor u het beste is? Dan maakt u de afspraak en gaat u met een gerust hart naar huis.

De behandeling

Als u plaats neemt in de tandartsstoel, dan heeft u als het goed is al 6 uur geen eten en drinken aangeraakt. Een anesthesist zorgt ervoor dat u in slaap wordt gebracht, dat u veilig bent tijdens de behandeling en dat u als alles klaar is weer ontwaakt. Nu kan de tandarts u met volledige narcose behandelen, zonder dat u daar iets van merkt. Als u wakker wordt, is alles achter de rug en mag u naar een uur uitrusten opgehaald worden bij de praktijk in Deventer. Na een narcose behandeling bij de tandarts heeft u zonder stress weer een sterk en mooi gebit.

Gerelateerde artikelen

De juiste fiets vindt u zeker bij deze fietsenwinkel in regio Nijmegen

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor passende fysiotherapie in Rijswijk

Met een laser ontharen bij deze specialist in Eindhoven