Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een gespecialiseerde advocaat bij verdenking van een zedendelict vindt u bij dit kantoor

Als u een advocaat nodig heeft omdat er een (valse) aangifte tegen u is gedaan van een zedendelict, kunt u terecht bij De Strafpleiters in Rijen. Onder de term ‘zedendelict’ vallen onder andere (poging tot) verkrachting en aanranding en het in bezit hebben of verspreiden van kinderporno. Er is zeer weinig bewijs nodig om tot een veroordeling te komen en een veroordeling leidt in alle gevallen tot een gevangenisstraf. Wanneer u een ontbiedingsbrief heeft ontvangen of gedagvaard bent, is het van groot belang om direct een zedenadvocaat in te schakelen.

Tips voor wanneer u een ontbiedingsbrief ontvangt of verhoord bent op het bureau

Doordat er een taakstrafverbod geldt op een zedendelict, leidt dit altijd tot een veroordeling als u schuldig wordt bevonden. Daarom heeft een advocaat van dit advocatenkantoor een aantal tips opgesteld die u kunt opvolgen wanneer u wordt aangemerkt als verdachte van een zedendelict. Wanneer u een ontbiedingsbrief heeft ontvangen of meegenomen bent voor een verhoor op het politiebureau, kunt u zich het beste beroepen op uw zwijgrecht. Dit staat beschreven in artikel 29 van het Wetboek van Strafvordering. Op die manier kunt u geen uitspraken doen die later tegen u gebruikt kunnen worden. U heeft dan tevens tijd om een strategie ter verdediging van het zedendelict op te stellen met uw advocaat. Daarnaast is het ook raadzaam om niet met kennissen over de zaak te praten zolang u verdachte bent. De politie zal uw computers en telefoons namelijk controleren.

De advocaten van dit kantoor staan u emotioneel en juridisch bij

Niet iedere strafrechtadvocaat heeft de kennis en kunde in huis om zedenzaken te behandelen. Daarom kunt u het best een zedenadvocaat inschakelen die gespecialiseerd is in zedenmisdrijven om de uitkomst van de zaak te beïnvloeden. Een advocaat van De Strafpleiters in Rijen zal u zowel emotioneel als juridisch bijstaan tijdens het gehele proces. Zij weten namelijk als geen ander wat voor invloed een valse aangifte op u kan hebben.

https://destrafpleiters.nl/