Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een goed beeld creëren door een virtuele tour te laten maken

Wilt u uw bedrijf goed in beeld brengen door een virtuele tour te laten maken? Schakel dan OMNI VR in. Zij maken rondleidingen in beeld door uw bedrijfspand, op een aantrekkelijke manier. Werkt u bijvoorbeeld op de marketingafdeling van een hotel? Dan kunt u een virtuele tour laten maken, waarin het zwembad, het restaurant en bijvoorbeeld de conferentiezalen mooi in beeld worden gebracht. Zo weten uw gasten en zakenrelaties precies hoe mooi uw hotel is. Maar dit is nog maar een voorbeeld, dus lees snel verder om de vele mogelijkheden te ontdekken.

Met een virtuele tour is het net alsof kijkers uw bedrijf bezoeken

Als u een virtuele tour wilt laten maken, dan kunt u bij OMNI VR uit Reeuwijk zelfs visuele effecten laten toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een beschrijving van de mooiste delen van uw hotel toevoegen. Zo weten de kijkers nog beter wat zij kunnen verwachten wanneer ze uw hotel écht bezoeken. Er is echter nog veel meer mogelijk. De kijkers kunnen zich namelijk in een geheel andere wereld bevinden. Er kan namelijk zo gefilmd worden dat het net lijkt alsof de kijker zich echt in uw bedrijf bevindt. U kunt zo een virtuele tour laten maken door uw bedrijfspand, hotel of museum die niet van echt te onderscheiden is. Zo komt het verhaal dat u wilt vertellen pas écht goed over.

Een virtuele rondleiding is er voor iedereen

Een virtuele rondleiding is niet alleen leuk om naar te kijken voor (potentiële) bezoekers van uw bedrijf, maar kan ook heel handig zijn voor bijvoorbeeld bezoekers met een beperking. Zo wordt uw hotel of ander bedrijf namelijk toegankelijk voor iedereen. Men kan zo ook kijken of uw bedrijf geschikt is voor de potentiële bezoeker. Zo kan men geheel zelfstandig uw bedrijf bezoeken en genieten van het bezoeken van uw locatie. Iets wat normaal niet mogelijk is.

Bekijk alle mogelijkheden

Het laten maken van een virtuele tour biedt veel mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. U heeft nu een beeld van een deel van de mogelijkheden, maar er is nog veel meer mogelijk. Wilt u meer mogelijkheden ontdekken? Neem dan contact op met OMNI VR. Ze vertellen u graag alles over de mogelijkheden van virtuele tours.

https://www.omnivr.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een deurdranger

U werkt op een prettige manier met een goede regenoverall

Een ponton of andere machines kunt u bij dit gespecialiseerde bedrijf huren