Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een meerjarenonderhoudsplanning helpt bij het creëren van structuur

Een meerjarenonderhoudsplanning helpt u bij het structureel renoveren en onderhouden van uw pand. Zo weet u ten alle tijden precies wat er moet gebeuren. De meeste planningen worden opgesteld voor 10 à 25 jaar. Als u een woningcorporatie of bedrijfsgebouw bezit, is een meerjarenonderhoudsplanning ontzettend handig. U kunt u goed voorbereiden aangezien u precies weet wat u de komende jaren te wachten staat. Zo weet u exact welk budget u moet vrijmaken en kunt u de omwonenden of uw medewerkers vroegtijdig op de hoogte stellen. Zo voorkomt u vervelende reacties als er overlast wordt ervaren. Deze werkmethode is niet enkel prettig voor uw omgeving, maar ook nog eens erg efficiënt.

Schakel deskundige hulp in bij het opstellen van een planning

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning is niet eenvoudig en daarom kan wat extra hulp ontzettend fijn zijn. Door een bedrijf als Keurhuis Nederland in te schakelen, ontvangt u gegarandeerd de hulp die u nodig heeft. Deze makelaardij is gevestigd in Geldermalsen en heeft veel ervaring in de branche. Als makelaar die woningcorporaties, VvE’s, particulieren en scholen heeft geholpen met het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen en -begrotingen, voorzien zij u van een passend advies. Zo komt u voor geen enkele verrassing te staan en weet u precies wat u kunt verwachten voor de komende jaren.

Zorg ervoor dat uw pand in topconditie is en blijft

Het in topconditie van uw pand houden, kan een grote onderneming zijn. Het is in ieder geval erg handig als u kunt terugvallen op een duidelijk overzicht met de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voor de komende jaren. Een meerjarenonderhoudsplanning helpt u daar bij. De kans op achterstallig onderhoud wordt hierdoor verkleind. Heeft u interesse in de hulp van Keurhuis Nederland? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met een van de experts.

https://www.keurhuisnederland.nl/home-khnl