Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een prachtige vergaderlocatie met overnachting op deze plek in Mill

Heeft u een teamvergadering of zakelijke afspraak en zoekt u hiervoor een geschikte locatie in de buurt van het Noord-Brabantse Mill? Dan is De Lage Raam de perfecte accommodatie hiervoor. De Lage Raam is gelegen in Mill en biedt een vergaderlocatie met overnachting. De groepsaccommodatie ligt middenin prachtige natuur, waardoor u buiten uw vergadering of afspraak om heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte. Dit mooie landschap is de ideale omgeving voor brainstormsessies met uw team! Deze vergaderlocatie met overnachting in Mill is geschikt voor grote en kleine groepen. De maximale groepsgrootte is 28 personen. U vindt er meerdere slaapkamers en woonkamers. Daarnaast beschikt de ruimte over een grote recreatiezaal. Wilt u even naar buiten? Naast de prachtige omringende bossen kunt u ook genieten van een buitenterras. Kinderen spelen naar hartenlust op de verschillende speeltoestellen. Ideaal, toch?

Een fijne trainingslocatie met een compleet arrangement op maat

De Lage Raam is de ideale vergaderlocatie met overnachting in Mill. Naast reguliere vergaderingen is dit ook een perfecte plek om meerdaagse trainingssessies te organiseren. Op iedere trainingslocatie vindt u een beamer, flip-over en whiteboard. Dankzij de goede wifi-verbinding door het gehele gebouw heeft u overal optimaal bereik. Indien u dat wenst, kunnen de medewerkers van De Lage Raam een compleet arrangement op maat voor u samenstellen. Dat maakt uw overnachting nog relaxter! Kies uit verschillende luxe accommodaties met veel privacy. Een prettige, rustgevende vergaderlocatie met overnachting, zoals bij De Lage Raam in Mill, zorgt ervoor dat uw teamleden uitgerust en met frisse moed aan de vergadering of training deelnemen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in een verblijf bij deze vergaderlocatie in de Mill? Of wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? U neemt eenvoudig contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u direct reserveren? Wacht dan niet langer en reserveer direct online, zodat u verzekerd bent van een plek op uw gewenste datum.

https://www.delageraam.nl/