Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een professioneel schoonmaakbedrijf uit omgeving Monster reinigt zowel binnen- als buitenshuis

Bij schoonmaakwerkzaamheden denken we in eerste instantie vaak aan stofzuigen, dweilen, stof afnemen en andere activiteiten binnenshuis. De eerste indruk van het gebouw waarin jouw instelling, bedrijf of appartementencomplex gevestigd is, wordt echter gevormd aan de hand van de buitenkant van het pand. Daarom bieden de professionals van schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk, uit de omgeving van Monster, allerlei gespecialiseerde werkzaamheden aan die je ervan verzekeren dat je pand in regio Westland de best mogelijke uitstraling heeft.

Glasbewassing

In de omgeving van Monster zorgt de wind van zee ervoor dat ramen snel vies en/of dof worden door vuil en zout. Tijdens een glasbewassing zorgen de werknemers van het schoonmaakbedrijf ervoor dat het vuil wordt los geborsteld. Daarna worden de ramen gewassen en afgespoeld met puur water zonder mineralen, waardoor het glasoppervlak zonder strepen en vlekken opdroogt.

Dakkapel, daklijsten en gevelreiniging

Het dak en de gevel zijn belangrijke onderdelen van het pand. Deze worden vaak gebruikt door vogels, mossen en algen. Door regelmatig je gevel, dakkapel en daklijsten te laten reinigen, verleng je de levensduur van je pand en verzeker je dat de glans en kleur zo lang mogelijk worden behouden.

Anti-spinbehandeling

Spinnenwebben verzamelen stof en geven direct een onverzorgd uiterlijk. Als je het web van een spin weghaalt, dan zoekt deze natuurlijk gewoon een nieuw plekje. Het professionele schoonmaakbedrijf uit Monster gebruikt een krachtige milieuvriendelijke vloeistof na het weghalen van spinnenwebben en -nesten. Daardoor kunnen ze maandenlang geen nieuwe structuren bouwen.

Neem contact op voor een totaalpakket op maat

Niet elk pand heeft dezelfde verzorging nodig. Daarom is het belangrijk dat je een op maat gemaakt schoonmaakpakket vindt voor jouw bedrijf in regio Westland. Sommige werkzaamheden moeten dagelijks of wekelijks bijgehouden worden, terwijl andere maar één keer per jaar nodig zijn. Je kunt langsgaan op het kantoor van schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk, vlakbij Monster, of contact opnemen via telefoon of e-mail. Vervolgens wordt samen met jou een optimaal plan opgesteld.