Ererondje
Image default
Industrie

Een zeefmachine helpt u materialen van elkaar te scheiden

Werkt u in een branche waarbij zeefmachines benodigd zijn? Dan schakelt u een specialist in, zoals PAJA Triltechniek. Dit bedrijf heeft de juiste zeefmachine voor uw onderneming in huis. Zij beschikken over uiteenlopende installaties en machines. Met een zeefmachine scheidt u op eenvoudige wijze producten op korrelgrootte van elkaar. Een zeefmachine of zeefinstallatie van deze specialist is geschikt voor diverse toepassingen, tevens zijn het energiezuinige machines die perfect geschikt zijn binnen uw productielijnen.

Stem uw zeefinstallatie af op uw toepassing

Een zeefinstallatie van dit bedrijf kan – mede door het toepassen van verschillende soorten zeefdekken – perfect op uw toepassing afgestemd worden. Wanneer u een zeefinstallatie wilt aanschaffen, moet u wel diverse belangrijke keuzes maken. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Waar u ruimte heeft voor de aandrijving
  • Het aantal zeefdekken dat u nodig heeft
  • Waar de in- en uitlopen moeten zitten
  • Of u een 1-deks, 2-deks of meer wilt
  • Of er een deksel of bodem nodig is

Een zeefmachine is een duurzame oplossing

De maaswijdte bij een zeefmachine is erg belangrijk om de materialen van elkaar te scheiden. Een zeefmachine is een duurzame en betrouwbare oplossing van uitstekende kwaliteit. U moet een goede afweging maken welke maaswijdte u op uw zeefdek nodig heeft. Bij PAJA Triltechniek koopt u deze machine bovendien tegen een zeer betaalbare prijs. U heeft bij deze specialist de keuze uit verschillende zeefmachines, zoals ontwateringszeven, een standaard zeefmachine en vingerzeven.

Ontdek de mogelijkheden van de specialist

Heeft u interesse om een zeefinstallatie of zeefmachine aan te schaffen? Dan neemt u eenvoudig contact op met de vakmensen van PAJA Triltechniek. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze toepassingen en voorzien u indien gewenst van een machine op maat. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen door gebruik te maken van de contactmogelijkheden op hun website. Bestel dus een betaalbare, duurzame toepassing voor uw onderneming!