Ererondje
Image default
Auto

Eendaagse theoriecursus met 100% slagingskans van Gelijk Geslaagd

Bestaat er echt een auto theoriecursus waarbij je binnen 1 dag kan slagen voor het officiële theorie examen van het CBR? Ja, die cursus bestaat! Gelijk Geslaagd biedt eendaagse theoriecursussen aan, onder andere de theoriecursus Vlaardingen. Als je voor een dagcursus van Gelijk Geslaagd kiest, kies je voor 100% slagingskans. Ook kies je voor garantie. Mocht je namelijk net pech hebben en toch niet slagen voor je CBR theorie examen, krijg je bij Gelijk Geslaagd de volgende theoriecursus helemaal gratis aangeboden. Onze cursus is zeer effectief. Het is bewezen dat als lesstof vers in je geheugen zit de kans om te slagen vele malen groter is. Daarbij maken wij geen gebruik van saaie en lastige boeken maar krijg je les van een goed opgeleide docent. Deze docent leert je alles over verkeersregels, verkeersborden, gevaarlijke situaties, regels en wetten. Alles wat je moet weten om met succes je examen te kunnen maken. Ook werken we met duidelijke praktijkvoorbeelden. De stof blijft lekker in je hoofd hangen doordat de docent je fijne tips en trucs leert om de lesstof nog beter te kunnen onthouden. We oefenen met echte examens van het CBR. Hierdoor weet je hoe een examen van het CBR eruit ziet en ben je goed voorbereid op je eigen examen.

CBR theorie examen

Het auto theorie examen van het CBR bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Herkenning en gevaar, 25 vragen
  • Verkeersregels en wetten, 30 vragen
  • Risico’s en verkeersinzicht, 10 vragen

Om te slagen voor je theorie examen moet je minstens 13 vragen over herkenning en gevaar en minstens 35 vragen over verkeersregels en wetten goed hebben beantwoord. Om examen te kunnen doen bij het CBR moet je een geldig legitimatie bewijs kunnen laten zien. Dit kan een ID kaart of een paspoort zijn.

Schrijf je in en slaag binnen 1 dag

Wil jij ook slagen en theorie in 1 dag? Schrijf je dan in voor een van onze cursussen. De theoriecursussen worden op meerdere locaties door het land gegeven. Je kan op onze site de locatie kiezen die voor jou het dichtste bij is. Vervolgens kies je een datum die jou goed uitkomt, er staan meerdere cursusdata op onze site.

 

Voor meer info : https://www.gelijkgeslaagd.com/