Ererondje
Image default
Auto

Looptijden voor leaseauto

Wanneer je een leaseauto neemt, ga je een contract aan. Zodra dit contract is ondertekend, wordt de aanvraag voor de auto verder verwerkt en zul je enige tijd moeten wachten voordat de auto geleverd kan worden. Afhankelijk van het soort auto dat je gekozen hebt, zal de duur hiervan minimaal een week tot langer bedragen. Er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op het uitkiezen van een geschikte leaseauto. Door vooraf voldoende informatie in te winnen, weet je precies wat je kunt verwachten en ontdek je vanzelf hoe je er het meeste voordeel uit kunt halen.

Kiezen voor voorraad auto zakelijk leasen

Een leaseauto is net zo goed een nieuwe auto als het exemplaar dat je zou kopen. Ook deze zal eerst nog in elkaar gezet moeten worden. Het is daarentegen ook mogelijk om voor voorraad auto leasen te kiezen. Hierbij zijn de auto’s al gemaakt en opgekocht. Ze staan in grote getalen in autobedrijven opgeslagen en doordat ze als geheel zijn opgekocht, is het vaak mogelijk om nog extra korting te krijgen op het leasecontract. Zo betaal je maandelijks minder voor je premie en kun je tevens profiteren van een snelle levering. Vaak heb je de auto binnen een week al tot je beschikking. Je kunt deze zelf ophalen, maar vaak kan de auto ook bij je worden afgeleverd.

Contracten voor leaseauto

Voorraad auto leasen maakt het mogelijk om een specifiek aanbod aan modellen en merken beschikbaar te stellen. Vaak biedt dit ruimte tot het afsluiten van contracten met uiteenlopende looptijden. Afhankelijk van wat voor jou voordelig is, kun je zo kiezen voor een contract vanaf 12 of 24 maanden. Contracten voor langere periode is uiteraard ook mogelijk. Door te kiezen voor een bepaalde periode, waarin je zeker weet dat je de leaseauto zult willen behouden, kun je hier voordeel uit halen.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Gerelateerde artikelen

Onderdeel VW nodig?

Autobedrijf Harmelen zoeken

Rijschool Nieuwegein