Ererondje
Image default
Auto

Poetsmateriaal voor elke wagen

Wanneer je een auto, vrachtwagen of een ander voertuig gaat poetsen dan dien je de juiste poetsmaterialen te hebben. Kwaliteit is hier van essentieel belang! De poetsmaterialen in het assortiment van Truckwash 1 kunnen gebruikt worden voor het poetsen van alle wagens. Je vindt daar onder andere microvezel doekjes, maar ook verschillende polijstpads en polijstballen. Zo ben je ook thuis verzekerd van een product van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast geniet je bij Truckwash 1 altijd van de volgende voordelen:

-Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd!

-Je kan de producten ook ophalen op onze locaties

-Vanaf 50,- euro verzenden wij de producten zelfs gratis

-Je kan altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies

Een aantal tips voor het poetsen van je wagen

Het is belangrijk dat je een aantal stappen volgt, voordat je begint met poetsen. Wanneer je begint met poetsen dan is het belangrijk om eerst al het vuil van de auto te verwijderen. Als je dit niet doet dan kunnen er krassen in het lak ontstaan. Je gaat namelijk dan poetsen met vuil op het voertuig. Daarom dien je altijd eerst de auto te wassen en goed af te spoelen, voordat er gepoetst gaat worden. Na het wassen kan je beginnen met het poetsen. Kies voor een poetsmiddel voor auto’s. Er zijn verschillende middelen voor verschillende onderdelen en oppervlakken van je wagen, maar er zijn ook middelen die verschillende oppervlakken kunnen reinigen. Dit wordt altijd bij het product aangegeven.

Microvezeldoekjes

Microvezel doekjes zijn uitermate zacht en hebben een speciale structuur waarmee geen krassen ontstaan. Ze zijn ideaal voor het huishouden, maar ook voor het poetsen van je wagen. Bij Truckwash 1 vind je enkel en alleen A-merken. De microvezel doekjes zijn van de hoogste kwaliteit en zijn het beste voor je wagen! Daarnaast gaan ze ook nog eens super lang mee!

Voor meer info : https://www.truckwash1.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar faalangst rijlessen in Almere?

Goedkoop auto leasen

Ramen blinderen