Ererondje
Image default
Auto

Speciaal voor VW fans: de Paruzzi webshop

In de online shop van Paruzzi kun je terecht voor Volkswagen onderdelen. Alle typen Volkswagen zijn vertegenwoordigd: Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel. Op de homepage houdt het Paruzzi-team bij welke nieuwe parts binnenkomen. Ieder afzonderlijk onderdeel is voorzien van een foto en de prijs. Paruzzi levert zowel aan particulieren als aan groothandels. De Volkwagen items worden in een magazijn van meer dan 2.000 vierkante meter bewaard. In totaal zijn ruim een half miljoen artikelen op voorraad. Iedere bestelling die voor 15.00 uur plaatsvindt, wordt dezelfde dag verzonden. Als je een vriend, de buurman, je vader of een neef wilt verrassen is de Paruzzi cadeaubon misschien een leuk idee? Je kunt ‘m zelf ontwerpen. Het gaat als volgt:

-vul de waarde in euro’s in;

-schrijf een korte, pakkende tekst voor de ontvanger van de bon;

-kies een afbeelding (er staat een aantal standaard voorbeelden online, maar je kunt ook zelf een foto of plaatje uploaden);

-check alles nog een keer;

-rond de betaling af.

Middels een link die Paruzzi je mailt, kun je de bon afdrukken. De cadeaubon kan ook opgestuurd worden. Op iedere bon staat een unieke verzilveringscode die twee jaar geldig is.

 

Doe een catalogus cadeau

Een ander leuk cadeau is de Paruzzi catalogus. Hij is er in zeven uitvoeringen, eentje voor ieder VW-type. In het full color boekwerk staat het volledige Paruzzi-assortiment bij elkaar. Je leest er over revisiemotoren, uitlaten, remmen, bumpers en velgen. De beschrijvingen zijn in het Nederlands, Engels én Frans. Je kunt de catalogus online bestellen voor €7,50. Als je zelf nog spullen nodig hebt, kun je ook een bestelling doen voor een bedrag van €50,00. Je krijgt het Paruzzi-naslagwerk er dan gratis bij. Twee vliegen in één klap noemen ze dat! Als je het handig vindt om bij te houden wat je zoal aanschaft bij Paruzzi, adviseren we je om een account aan te maken met gebruikersnaam en wachtwoord. Iedere keer dat je inlogt, kun je onder het kopje ‘Bestelgeschiedenis’ je aanschafhistorie bekijken.

Voor meer info : https://www.paruzzi.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Zakelijk auto leasen

Auto leasen zonder bkr

Snel je rijbewijs bij de beste autorijschool in Arnhem!